El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

nova via: Paraimara 120m 6cAe (Perles)

Posted by edunz 
nova via: Paraimara 120m 6cAe (Perles)
September 24, 2008 08:05PM
nova via a Perles

guapa escalda, de diedre-placa primer i després desploms aèries i atlètics. L'únic que li falta per ser guapa guapa és una mica més de longitud en els llargs de dalt, però la paret dóna de si el que dóna!

un únic pas d'Ae per obligació d'una llastra peligrosa que millor ni tocar

salut i a gaudir-la!


i amb aquesta, bonica estadística a Perles, fins a 7 vies semiequipades obertes totes des de baix en els darrers dos anys són les últimes obertures de via llarga a la zona
[attachment 499 topoparaimara.gif]


Re: nova via: Paraimara 120m 6cAe (Perles)
October 24, 2008 12:16AM
Ei! l'altre dia vàrem repetir la Paraimara. Té trams macos i d'altres pse, pse. Tot en lliure 6b. La llastra, amb un copet de martell quedaria sanejada i ja no hi hauria problema...Llàstima de les xapes a les fissures, però vaja en conjunt, una bonica via per passar dues horetes de tranquis.
Adjunto topo de nova via que hem obert més a la dreta. El primer llarg és la òstia, diagonal velcro i el segon molt malparit. Aviam qui se la fa tota en lliure...va!


Re: nova via: Paraimara 120m 6cAe (Perles)
October 24, 2008 06:05PM
miguelón: sempre apretant els graus ... i obrint vions !!!
ets un autèntic rufino vinagre
Per cert, com que amb la foto no m'aclaro, imagino que "el güerto" deu estar prop de la via paraimara, oi?
ja posats a preguntar, saber si l'accès es fa caminant des de la putes mosques
Re: nova via: Paraimara 120m 6cAe (Perles)
October 24, 2008 07:59PM
Doncs no, no està especialment a prop. La Paraimara es troba a l'esquerra de tot de la Paret del Solà i la "Güerto", bastant més a la dreta. Molt a prop de la putes mosques,...
El mateix camí que et deixa a peu de la Amistades Pelirrojas, va vorejant pel peu de paret (fites) sense pèrdua fins a la Paraimara, la Ganduls, La Balena,...Des de la Putes Mosques i la Amistades fins a les vies de més a l'esquerra hi deu haver uns 15-20 minuts.
El descens d'aquestes vies es pot fer rapel·lant per la Fragua de Vulcano, o per l'Enigma (bastant més a la dreta). També hi ha la possibilitat de baixar caminant. Amb passos de grimpada fàcil a l'inici i caminant finalment, fins al coll i el camí principal.
Vaja que no hi ha problema, és molt fàcil.

I mola per que a Perles no tot són parabolades de dalt a baix. que també estan bé i tal...
Jo et recomano La balena i el Petit Príncep, la Kop de Roska, La Actes Vandàlics, la del Güerto i la Fragua de Vulcano (artifo, apurable??).
I encara queda per obrir alguna lolada de placa per baix que marcaria la pauta en aquesta bonica paret a recer del mestral.
Apali a tibar-li, nengs!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login