El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Topo Morsa Chuan, 110m, 6a+

Posted by edunz 
Topo Morsa Chuan, 110m, 6a+
October 29, 2007 09:19PM
passo topo d'aquesta senzilla via de Perles, de les poques opcions semiequipades que hi ha a la zona (tot i que l'L1 és friki). El darrer llarg està net, només un pont de roca, pel que s'assembla i molt a obrir via... va, ahi queda.
El descens el fem per la cresta, o tota a peu, o fins a trobar un rapels (cadena + argolla: rapel de la via del màstil, 3x30.. una mica més enllà hi ha una altra instal.lació 2x40)
salut


Re: Topo Morsa Chuan, 110m, 6a+
November 03, 2007 11:20AM
hola edu sóc el miquel. Jo vaig pujar exactament per on has ressenyat. je,je que guay.
Escolta he obert dues vies més per la zona. Una per una evident diagonal a la dreta del projecte aquell guarrillo de les preses artificials i les cordes podrides i una altra a l'esquerre del màstil i que al primer llarg passa per un evident diedret. la primera opció fins a 7c(6c obligat) i s'ha de posar algun catxarro i la segona fins a 7b(6b ogligat) i s'han de dur catxarros i 5 claus.Bé que si vols obrir algo per allí fes-me un truc.
Re: Topo Morsa Chuan, 110m, 6a+
November 04, 2007 10:42PM
ei miquel, si tinc una línia vista amb ganes de posar-m'hi, jatdiré. Per cert, a la dreta de la màstil (L1 amb parabolts i spits en diagonal dreta ascendent) saps quina via és?
et deixo el meu mail, fes-me arribar el teu correu
salut i quina canya li fots!
edunz@hotmail.com
Re: Topo Morsa Chuan, 110m, 6a+
November 07, 2007 09:35AM
és la via "los pilares de la tierra" Graus aproximats 7asup,7b i 7asup. del raúl el ducos l'eliseu i d'altres. Deu ser magnífica al igual que l'enigma del riñon (8a) però molt txungues!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login