El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

A3 a la trona de Bertí

Posted by Gil 
Gil
A3 a la trona de Bertí
January 30, 2008 11:20AM
La portada de caranorte surt un escalador , just a a l´esquerre que es veu un sostre i passa la directe del Berti , fa un any que l´estic provant en lliure , els passos man sortit en tope rope però quan vaig provar-la posant les proteccions se mi van afegir més moviments i més dificultat . Hetingut una lesió a l´espatlla i puc escalar però amb la calma , en definitiva és un bon projecte per qui vulgui provar una fisura difícil i espectacular .
Si algú vol més informacio gilfurri@hotmail.com


Gil
Re: A3 a la trona de Bertí
January 30, 2008 01:14PM
Si algú té matins lliures de dilluns a dijous podriem escalar-hi junts
Re: A3 a la trona de Bertí
January 31, 2008 03:27PM
Ei Gil.

Sembla molt interessant. A sobre si ja la tens tocada es pot estalviar temps buscant trukets.

Si et sembla quedem algun dia, molaria molt!

Oriol: www.celiavern.blogspot.com
Re: A3 a la trona de Bertí
February 01, 2008 12:15AM
Ja som tres. Fa un temps la vaig provar i em van quedar tres o quatre pasos per sol·lucionar la via en lliure [www.caranorte.com]. No sé com t'ho vas fer però el tram que ve després de la foto em va semblar molt dur. Mot bé bou!
Gil
Re: A3 a la trona de Bertí
February 03, 2008 09:28PM
Ei jo tinc lliure els matins entre setmana b i caps de setmana també ! 630846367 glifurri@hotmail.com . B la veritat és que es bastan astronòmic tot i que els pasos surtin aillats , després de la foto tens alguna regleta que t´ajuda però aixecartesobre el sostre és cabron , sortir també , però el pasque em costa més és incoporar-te en la posició de la foto venint de baix ! però la veritat és que no em podia resistir a compartir aquest projecte amb algun bou de per aquí !!
Gil
Re: A3 a la trona de Bertí
June 25, 2009 09:20PM
Després de una desena quinzena d´intents repartits en tres anys , els últims tres intents aquest hivern vaig veure que estava més fort abans i que em quedava lluny bé no abandonó la lluita el complet però crec que la directe a la trona restarà molt temps sense ser ecalada amb lliure , o qui sap???igual si , tanmateix el pretendent haurà de tenir un físic i una ment atopeeeeeeeeeee

ara bé projectes no s´acaban ben aprop en provo una altre ja penjaré foto informació
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login