El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

info Iglesias-Torres-Casanovas

Posted by edunz 
info Iglesias-Torres-Casanovas
July 31, 2007 12:46AM
Bones,
teniu info de la Iglesias-Torres-Casanovas de la Boleta del Portell Estret?
equipament i si es pot forçar en lliure o el tema va de pedals
merci
Re: info Iglesias-Torres-Casanovas
July 31, 2007 08:30AM
La via està restaurada o reequipada, canviant alguns burils per parabolts, o sigui que si es va en lliure nomès xapes bolts i si vols, tot i és Ae. A dir que és una molt bona via per fer en lliure, amb uns graus de 6c, 7a+, 6b+, 6b, i boleta 6b, més o menys, o un Ae de baix fins dalt. Marerial: cintes per lliure i alguna plaqueta/cordinillu per pedal. Roca bona i bones vistes. Feina feta pels manresans Kim i Salva.
Re: info Iglesias-Torres-Casanovas
July 31, 2007 09:59AM
merci!
Re: info Iglesias-Torres-Casanovas
July 31, 2007 03:20PM
i a la tarda hi toca l'ombreta i hi passa l'aire!
Re: info Iglesias-Torres-Casanovas
August 12, 2007 10:41AM
Hola a tothom.
Ahir vem fer aquesta magnifica via. Molt guapa, bona roca en general i molt bon ambient. La via està molt ben restaurada amb parabolts de manera que si vols (i pots) es pot mirar de forçar en lliure, i si no, es poden fer A0 intercalant parabolts i burils antics.
Calen portar moltes cintes expres. Molt recomanable.
Deu ni do la gent que hi havia per tractar-se d'aquesta zona, ja que desde el bisbe fins a la boleta del portell estret erem 4 cordades fent diferents vies i un pallo al que vull felicitar, ja que va fer la "reina de escocia" al bisbe en Solitari en molt poca estona i incloent un saque de 15 metres espectacular del que la majoria ens n'hauriem anat a casa després de la caiguda, i ell va tirar a munt com si res amb 2 collons!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login