El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Via Sargantana a Ecos

Posted by De Paulez 
De Paulez
Via Sargantana a Ecos
July 07, 2004 05:03PM
Fa unes setmanes vam anar a fer la via, publicada en un dels últims Vertex i que diuen que és la més llarga de Montserrat ( 470 m. )
Comença al GR de Sta Cecilia a Can Massana, després d´una esllevissada molt gran que hi ha, i acaba , després de creuar el camí del peu d´Ecos, al cim d´Ecos, a l´esquerra de la Sueños de Oro.
Tot i que l´equipament és generós, hi ha molts espits, també hi ha molts claus casolans que són petites escàrpies amb un mosquetó de ferreteria o un maillon petit soldat, que donen bastant mal rotllo.
La roca és molt dolenta en la major part del recorregut, fins al punt que trobem cordes fixes en alguns trams.
Dubto que el pas de cordades pugui netejar l´itinerari ( com diu el Vertex)
fins a fer-lo atractiu, el que és una llastima perque la via segueix un sistema de fisures-diedres molt evidents i ben visible des d´abaix.
Si malgrat tot voleu anar-hi, porteu moltes cintes, tascons, algun friend i sobre tot el casc
Re: Via Sargantana a Ecos
July 09, 2004 09:17AM
Fa aproximadament un mes, vaig repetir aquesta via y confirmo el que el company diu. La roca no es una maravella, es trovem mes cordes de les esmentades a la resenya (mala senyal, varem pensar) i l'equipament s'justa al que hi ha. Peró si la roca fos maravellosa ja fa anys que s'hagues obert aquest itinerari. Per tant el que toca es posar-se be el cap i fruir de l'aventura durant bastant estona, perque llarga si que ho es i ningú no ho pot negar.
Així doncs mentalitzeu-vos i a fer-la!!.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login