El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Directa Americana al Dru

Posted by ferran 
Directa Americana al Dru
September 08, 2011 08:56AM
Via situada entre "l'Esperó Místic" i la "Gastón va bufat" que puja per 140 metres de verticals plaques i algún tecno-desplom. L'aproximació es fa pujant al Camping, un cop passat arribarem a la porta tancada que es voreja per l'esquerra. Tot seguit a la dreta veiem una torrentera que puja just abans d'un punt groc marcat a la paret del camí. Sense pèrdua arribarem fins al peu del "Pilier Bonatti" on veiem el començament de vàries vies entre les que hi ha la "Gaston va bufat". Continuarem una mica més endevant fins un terreny que no sembla gaire agraït i on localitzarem un parabolt i un pitó als primers metres de la via. És el tram menys agraït, la resta és prou bona.
Destacar que el 6c+ tot recte és hiperxungo. Per l'esquerra de la txapa, a buscar un tros de pedra que es veu una mica trencat, és molt més humà. Afegir que vam baixar amb dues 60 en 2 ràpels, però que cal anar amb molta cura amb les pedres i les llastres sobre tot una de molt gran que hi ha al segon ràpel. No l'hem tirat abaix perque hi havia gent pel camí.
+ info aquí: [jaumeclimb.blogspot.com]
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login