El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

plecs del llibre

Posted by gerber 
gerber
plecs del llibre
April 10, 2005 08:48PM
Avui hem escalat els plecs del llibre amb l'aleix, i hem pujat per la via (no se com es diu) que han obert el salva i el kim santacatalina a la dreta de la tai-chi.
És molt guapa especialment els dos llargs del mig. La roca està bé, encara que hi ha algun punt trencat. De material mola portar 12 cintes. La via està equipada amb espits el primer llarg i amb parablots la resta, amb algun alegillo. Els graus no sé com son però a nosaltres ens han semblat 6b, 6b+, 7a i 6a/b, encadenats tots a vista.
Via molt recomenable.
Re: plecs del llibre
April 11, 2005 09:49AM
Gerber

Hi ha alguna possibilitat que em passis la ressenya de la manera que puguis?? ( fax, email, penjant-la aquí...).

Si pot ser abans de les calors millor!!

Gracies
willow
Re: plecs del llibre
April 15, 2005 05:38PM
Bones BOUS!

La via es diu Jordi Vidal (el Trinkeles), i vol ser un petit homenatge a una gran persona que tan al Kim, com al Salva com a mi, ens aportà tantes coses...

El Trinki era la béstia, i era d'Artés! Morí el 27-1-99 en un malaurat accident d'autocar a la Índia, quan estava fent un viatge amb bicicleta que havia començat a Artés; passant pels Alps, tota Itàlia, els Balcans...
Era un tio honest, senzill i amb unes ganes de viure i de viatjar que s'encomanaven.
A mi em va ensenyar gairebé tot el que se d'aquest mundillu, i de ben jovenet. Però no només de la muntanya em va ensenyar coses... que si el Centre Excursionista, que si les juergues/escaladetes, que si l'Ateneu, que si el St Joan...
També podríem fer una llista rotllu colecció de les vies i activitat que havia fet, i fliparíem, però no cal. Tot i les bones ascencions, el que més destacaba era el seu valor com a persona. El Trinki és d'aquelles persones que no es poden oblidar, que fan gran el món de la muntanya.
Així que ja en sabeu una miqueta més, i jo, content i fins-hi tot orgullós de poder-vos-ho explicar.

Res, com a anècdota, ara em ve al cap quan m'explicava els dos intents que havía fet en solitari a l'Alternativa-3 de Diables: després de pujar tot el petate per la canal i pels llargs del principi, es va parir ben llarg (els 2 intents) entrant a la segona reunió: que si els ploms, que si el soloist, que si de cap per avall...al final va abandonar.

Aquesta via la van començar a equipar el Kim i l'Esteve fa bastants anys...però es veu que amb l'espitador del 10 van acabar-ne fins els collons i van deixar-hi una corda fixa fins la primera reunió. Aquest hivern hi han tornat amb el Salva i l'han enllestit.

Cal dir també, que és la primera via llarga que obre el Kim!
Personalment, estic molt content que l'hagi dedicat al Trinki, i a més, en una meravellosa paret com son els Plecs del LLibre.

Oriol: No et caldrà la ressenya, amb el que et diu el Gerber en tens prou, el primer llarg va a buscar en diagonal la reunió de la Tai Chi i després, si no veus els parabolts... Els graus son un plus més potser del que diu el Gerber (com sempre!), i que consti que jo i l'Àlex (embrutecido) també la vam fer a vista :-p

Salut!

"Amb la quantitat de coses que es poden fer sense diners..."(Jordi Vidal Morral, 1967/1999)

Gerber
Re: plecs del llibre
April 17, 2005 07:44PM
Bones Oriol

Jo no tinc cap ressenya, hi vam anar sense, amb el que ens va dir el willow de paraula, però si t'interessa molt te la faig.
Tot i això, la via no té pèrdua ja que la està equipada i es veu molt facilment a la dreta de la tai-chi.
Gerber
Re: plecs del llibre
April 17, 2005 07:45PM
Bones Oriol

Jo no tinc cap ressenya, hi vam anar sense, però si t'interessa molt te la faig.
Tot i això, la via no té pèrdua eh, està equipada i la veuràs molt facilment a la dreta de la tai-chi.

Re: plecs del llibre
April 18, 2005 10:56AM
Moltes gracies per l'info...a veure si convenço el Jaumet o el Juanjo per anar-hi...

Ei Willow...aquesta volada del Joan Vidal a la Alternativa..quant de temps fa? Em sembla que la vam veure tot fent la Tim de Diables...el paio..sol...estava pujant els trastos per la canal..deu n'hi do...quan erem a l'alçada de la cova, mentre feiem la pedalada , es va pegar una castanya del quinze a la primera tirada d'A4..li vam dir si estava bé i com que al final no es va fer mal va tirar avall...devia ser cap a m itjans dels 90...és possible?

Salut i a tibar!
willow
Re: plecs del llibre
April 19, 2005 07:52PM
Bones artista!
Gairebé segur que era el Trinki, un paio gros i amb grenyotes desendreçades. Quina gràcia! Era una bon BOU!

Salut
Re: plecs del llibre
April 20, 2005 01:56PM
Vaya!

De fet vam flipar, el tio sol, amb el petate,... arrossegant-lo per la canal de la lluis Creus ( no tenia les cordes ni els parabolst aleshores...)!!!

buffff!!

Al principi vam quedar-nos glaçats en veure la caiguda, després vam parlar alm ell quatre paraules per si volia ajut i va dirq ue no calia i va decidir baixar avall...simplemet ens va demanar que anessim en compte de no fotre-li una pedrada, "que amb un ensurt ja en tenia prou". Em va fer gracia la naturalitat amb que s'ho prenia tot, i que tenia un accent molt de "comarca", no?

merda, sempre pringa la bona gent!
Re: plecs del llibre
April 20, 2005 06:43PM
Hola Willow

tens tota la raó, jo vaig coneixa al jordi vidal a montrebei i la veritat és que era un persona màgica. Felicitats a la colla del bages per la via dedicada a ell,
Jordi Alpino
Re: plecs del llibre
October 21, 2005 01:26PM
Buenas, m'agradaria anar demà a aquesta via. Em podeu dir l'equipament i el grau obligat?
Gracies
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login