El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Plecs del Llibre, Aresta Arcarons

Posted by Mitòman 
Mitòman
Plecs del Llibre, Aresta Arcarons
January 22, 2004 09:35PM
Ha caigut un altre mite. I com acostuma a passar en aquests casos ens ha semblat que la gent exagera molt. La via l'hem trobat ben assegurada, sempre trobes seguros en els passos claus (o gairabé sempre) i tampoc està tant poc equipada com ens havien dit ("amb tres cintes ja passeu" ens van assegurar <-- sort que no els hi vam fer cas). Hi ha llargs que potser trobes 7 seguros i tots ficats en els trams més xungos. Això sí, si no aneu sobrats en cinquè (hi quan dic cinquè vol dir sisè) no us hi foteu y menys si no teniu coco. Hi ha algun IVº que s'ha de fer a pel. Vam flipar a l'A2e perque pensàvem que aquell seria el 6a ja que la resta ens va semblar més fàcil (potser estàvem inspirats).

Bona via però ens esperàvem més perque tenim massa imaginació.
ferran
Re: Plecs del Llibre, Aresta Arcarons
February 23, 2004 03:47PM
Serà que sí. Completament d´acord. massa mite sobre l´Arcarons. Bona roca en general, seguros als passos claus, i els trossos que es fan a pèl sempre trobes bons cigronets.
La vista genial, però poca timba en general.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login