El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Via "Esperó de la llum" a la Talaieta d'en Barbé

Posted by Ignasi 
Aproximació peleona, via guapa, guapa i descens llarg.
Via completa, murs inicials de roca bona i tècnics amb els seguros alegres (olé pel miguelón que s'els va obrir solet), desplomillo bloquero, trams de fisures (roca no tan bona), tram de bosquet per acabar a la magnífica via normal (6a pitonat). Cim fantàstic. Via molt recomanable (anar-hi amb grau). Duiem els aliens i els tascons però no vem fer servir res i d'horari vem estar 4 horetes.
Pau
Re: Via "Esperó de la llum" a la Talaieta d'en Barbé
April 26, 2008 12:53PM
Ahir vem repetir la via. El primer llarg t'agafa fred i es molt mantingut, tot i no encadenar-lo li pujaríem un plus tranquilament, tant aquest com al seguent llarg. La placa dels dos primers llargs és guapíssima, però encara s'han d'acabar de senajar, se'ns van trencar alguns cantos, amb algun vuelo inclós.
El traçat de la via és guapíssim i variat però als primers llargs vem trobar que alguna xapa t'obliga a desviar-te de la linea llògica que marquen els cantos.
Últim llarg molt guapo per la via normal, fent cim a una agulla de debó, solitària i espectacular. Magnífiques vistes del camell d'ecos i la paret de Sant Jeroni. Hi ha un pot de registre.
Està tota equipada però amb vuelos guapos al primer i segon llarg. Recomenable si saps al que vas.
P.D.: Algú té informació de primera ma de la Fredi-Picazo?
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login