El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

nova via:Guillemedugemma, 180m MD+ (P.deSucre)

Enviado por edunz 
nova via:Guillemedugemma, 180m MD+ (P.deSucre)
19-September-2008 11:20
Pa de Sucre, nova via: Guillemedugemma, 180m MD+

L'estiu passat vam enfilar al Pa de Sucre a esclar una via ressenyada a les fitxes del Vèrtex del Jordi Pons i cia de finals dels anys 60. Ens vam sortir de la línia prenent un marcat sistema de diedres que marxa per la dreta. El resultat, possiblement una obertura. No vam trobar restes de res, ni de haver-hi passat, ni de pitonatge, ni cap baga, només roca perfecte, plena d'opcions on protegir-nos i muntar reunions de lujo.

Fins aquest estiu que no he muntat la topo (ha passat un any, l'ubicació de les R i longitud dels llargs potser amb alguna petita variació. En tot cas, al gust dels repetidors, la línia és molt lògica, només als llargs centrals de V i V+ haurem d'evitar un diedre que marxa en diagonal a l'esquerra - més fi, no s'aprecia a la foto - per escalar unes plaques algo difícils però amb bones possibilitats de protegir-se i molt bona roca).

D'horaris caldrà preveure 1.5-2h d'aproximació si sortim del refugi Joan Ventosa, i unes 4-5h d'escalada i 2h de descens fins al refugi (la baixada per la normal del cim cal seguir fites i crestejar) o 1.5h més si volem arribar a Cavallers.

guapa vieta
salut
Edu Plana
[attachment 496 topoguillemedugemma.gif]
[attachment 498 accs.gif]


Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar