El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Via Xavier Teixidó - Patriarques

Posted by Lluís Parcerisa 
Lluís Parcerisa
Via Xavier Teixidó - Patriarques
April 11, 2006 10:29PM
Via bonica, practicament equipada amb parabolts i alguns claus. La podriem dividir en tres parts: la primera ben assegurada i bona roca, la segona més exigent que la primera amb algun pas agradable, vam posar un tasconet mitjà per que no fos dit i també sobre bona roca, i la tercera part amb jardins que trenquen una mica el rotllo i la roca més justeta, l'aresta final és molt estètica. 6a (i potser una mica més) obligat.
Sinó recordo malament vam fer la tercera repetició, però crec que és convertirà en clàssica de Patriarques, jo la recomano.
Francesc
Re: Via Xavier Teixidó - Patriarques
April 12, 2006 01:44PM
Una de les primeres cordades que van repetir aquesta via van sortir per dalt... però amb l'ajuda dels bombers!

Suposso que va ser "culpa" de la cordada i no de la via.
Re: Via Xavier Teixidó - Patriarques
May 12, 2010 07:26PM
Ahir a la tarda vam fer aquesta via de Patriarques. En general està bastant equipada amb parabolts i txapes d'espeleo blaves, la roca en general és d'acceptable a bona però cal que pasin les cordades perque es vagi netejant. A destacar el seté llarg on s'ha d'escalar 6b amb mala caiguda i amb una llastra situada al mig del pas i a més just per sobre de la reunió que no convida gens a tocar-la. Molt de compte amb la llastra! Fa molt mala pinta. Si no fos per aquest pas seria la clàssica de Patriarques. Hi han uns quants trams una mica matojeros que estàn equipats amb una corda fixa. Nosaltres no vam ficar res però pot anar bé portar algún tascó o friend. Encara que no és una passada la via ens va agradar i deu ser una de les més llargues de la zona (350 m. + l'aresta final).
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login