El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Boy-Roca a la Trompa de l'Elefant

Posted by Riu 
Riu
Boy-Roca a la Trompa de l'Elefant
April 06, 2010 02:03PM
Via reequipada fa un temps amb un traçat de somni, ja ens hauria agradat poder obrir una línia com aquesta. Diuen que és una de les vies més repetides de tot Catalunya, per això pensava trobar-la més sobada i de moment es conserva prou bé. Amb corda de 70 es poden empalmar el primer i el segon IVº (65 m.), el tercer es fa normal 6a+ 20 m, i els dos darrers també s'empalmen 60 m. IVº.
Hi han més joies d'aquestes a part de l'esperó màgic a Sant Benet?
[attachment 766 boy-roca.jpg]



Edited 2 time(s). Last edit at 04/06/2010 02:43PM by Riu.


Re: Boy-Roca a la Trompa de l'Elefant
April 07, 2010 05:01PM
Cervera Raúl a la Talaia gran, reequipada i molt bonica i en un lloc guapíssim...una "aresta brucs" ia l' interior del serrat...Vº/ae o un tramet de 7a+ o 7b..

La ARESTA RIBES del plec...bé..oju, és un estil "diferent"....un xic compromesa 6a expo

CERDÀ RIERA a la BANDERETA ( ag. VEN SURI VEN), ambient i guapíssima. `+/6a, algun tascó

A ST BENET: La integral MUNDO PARA ELLOS+GAM ( no sé si li deien la Huérfana") a la Prenyada, algun micro per dalt i algun aleje al darrer llarg del contraforts del "mundo", el més estrany l'arrencada després rocam boníssim....màxim Vº/V+

a la Prenyada també la CERDÂ POKORSKI és GUAPISSIMA i bastant alpina ( semirreequipada, cal material-poquet- d'encastadors) Vº A0 o 6a/a+

la CESA és un VIón encara que ara el llarg dur ( 6a+ o 6b) té trams obligats en lliure que abans es feien a PEDAL

La GOMEZ XALMET per mi és una OBRA d'ART, i si surts per la ANGLADA ( 6a+ a equipar amb friends grans) fas un combo brútal.

Una combi molt "completa" és la GAM de la Momieta ( crec que ja esta reequipada), rapel.lar i la SANTACANA o HAUS a la mòmia ( 6a/a+ obligat). V+ dur la GAM ( equipada) i 6a+ o 6b ( depèn de la variant per on surtis) la SANTACANA. LA HAUS és 6a ( ojo, dur) i un xic expo-off widht-.

AL ELEFANT hi tens LA ORDENACIÓ (6a+ però de no fer força...simplement tècnic). 4 tirades al cim de l'elefant. Ojo qiue de vegades cauen pedres de la via normal ( darrerament ua rambla per les cabres...)

AHHHHH! i no oblidem THE WALL ( el mur). Reequipada, per medir-te amb els antics Vº's...ara crec que 6a.

Salut i a gaudir
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login