El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Presa de Canelles

Enviado por jma 
jma
Presa de Canelles
29-July-2010 22:33
[attachment 814 PresadeCanelles.jpg]
Bones, fa poc varem repetir la via pionera a la pared de Canelles, la "No entaleguis", varem posar xapes amb argolla per rapelar del cim i de la R2, i tambe la varem netejar de herbes i demes que estava una mica abandonada...no obstant es tracta d'una via molt logica (excepte la entrada) i recomanable, a mes amb bona roca en general. Llàstima que al cap de uns anys que la varem obir, no se per quina rao, es va construir una escala penjant de la R1 de la via, on ara hi ha una plataforma de ciment!! (molt comoda aixo si...). Ara el primer llarg s'inicia igual que abans (artifo equipat) pero on hi havia una sortida en lliure per un muret, ara hi ha una escala penjant per on arribar comodament a la reunió. En fi despres la via continua iigual per unes fisures de logica aplastant, amb un desplomet de 6b al final (o 6a/A0), i al final s'aparta de la fisura a la dreta per un mur de roca molt bona.
La vias esta bastant equipada amb espits i pitons (alguns caseros on va be mosquetons petits pel forat del clau), pero va be dur un joc de tascons i friends (fins n 3)
En fi adjunto la topo de la via amb foto, aixi com de la veina "Aquarian wall", i animo la penya a anar-hi que segur que no us defraudarà, ara no hi aneu al mati que fa massa calor,es pot fer tranquilament a la tarda com nosaltres que hi dona l'ombra.
En fi nomes dir que aquest darrers temps s'han obert un grapat de vies mes, la majoria de tall classic, que mereixen una visita d'aquest indret espectacular.
Apa salut


Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar