El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

VIA ENXANETA, 300 mts 6c. nova via al pollego oest de la vinya nova

Posted by nifo 
VIA ENXANETA, 300 mts 6c. nova via al pollego oest de la vinya nova
July 31, 2008 04:48PM
hola a tothom

escric per presentar-vos una nova via que segueix l'aresta del pollego oest de la vinya nova, just a la dreta de l'Aresta Ribas. Comparteix alguna reunió amb aquesta via si bé tots els llargs son independents, oferint alternatives en casos de massificació de l'Aresta.
La via ha estat oberta per baix, menys el primer llarg que, per tenir un tram de roca dolenta varem optar per equiparlo des de dalt.
Es pot fer sols amb cintes i portar algun micro-friend optatiu per a reforçar algun tram.

esperem que us agradi



Edited 1 time(s). Last edit at 07/31/2008 04:49PM by nifo.


Re: VIA ENXANETA, 300 mts 6c. nova via al pollego oest de la vinya nova
August 01, 2008 07:44PM
no puc fer-la pero...felicitats!!!! 6c per sota!!!visca l`escalada!!!!! ENHORABONA.
Re: VIA ENXANETA, 300 mts 6c. nova via al pollego oest de la vinya nova
August 05, 2008 08:08PM
i tant que pots fer-la paca!!!

avui hem anat a fer l'aleta a aquesta via. un acte suicida si e te en compte la canícula d'aquests dies... de fet tampoc hem passat tanta calor... la via:

- és molt maca i serà una clàssica que descongestionarà de valent la aresta ribas. Tot i així la meva opinió és que és una via que està de més. va massa a prop de l'aresta Ribas i no son més que simples variants més directes per redreçar l'esperó. una mica és com La gran il·lusió al cavall bernat, quna es va obrir crec que tb estava de més havent'hi la punsola... massa juntes amb la roca que encara hi ha al país.
gustos a banda la roca és de la guapa de montse sud, amb cantos agresius del rollo roca gris... les assegurances estan allà on toquen. an alguns moments has de sortir a navegar per la placa sense veure el següent bolt però la qualitat de la rocaq ens farà passar millor aquest trangol. En quant el grau...(con la iglesia hemos topao..) doncs sincerament crec que està infladet i a base de repeticions la gent li baixarà la dificultat. ens han sortit tota a vista i no som uns lolos...però clar ara que encara no està marcada i que encara queda algun merlet per petar...però en qualsevol cas ja diran els que hi vagin pujant.

en definitiva, serà una classica que espero no li resti protagonisme a l'obra mestra de la seva esquerra. ah! el llarg 1 té una R0 amb dos bolts!!! no feu com nosaltres que ens hem enfilat 8 o 10m peer uns blocs inestables de mal assegurar, la roca d'aquest llarg tampoc l'he trobat massa dolenta.

14 cintes, alguna de llarga, els alliens (per sortir més decidit d'excursió) i crema solar factor 60. un bon entrenament per anar a escalar a l'àfrica!!!

salut!



Edited 1 time(s). Last edit at 08/05/2008 08:11PM by kalamontse.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login