El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

roca de la palleta

Posted by francis 
francis
roca de la palleta
May 06, 2004 11:31PM
El Dissabte passat vaig anar amb el meu company a fer la via Trempant T'empeito a la Roca de la Palleta, en arribar a peu de via la nostra sorpressa va ser majuscula, hi habia un cartell de la Generalitat que deia, PROHIBIDA L'ESCALADA DE FEBRER A JUNY PER NIDIFICACIO, 25 mts. a l'esquerra i dreta del cartell, es a dir a tota la paret,nosaltres varem respectar la prohibicio, pero demanaria als responsables de les institucions que informessin als centres o als federats, via circulars o revista Vertex d' aquestes messures, donçs ens hauriem estalviat una aproximacio penosa i perdre un mati sense escalar.
mico-preocupat
Re: roca de la palleta
May 07, 2004 08:44AM
La prohibició no sé quan va començar a ser efectiva, però en aquest cas és lògica, ja que suposo que ve arrel del niu de falcons que hi ha a l'última R de la 'Grito primal', encara que aquest niu el repeteixen ja fa anys i fins ara no havia passat rès. El problema és que totes les vies de la c/. Est acaven a la mateixa R o al costat. Per mi no és cap drama prohibir durant 5 mesos 50 m. de paret però estic d'acord amb en Francis que podríen haver informat i possat un altre cartell al Pàrking.
Avisar-vos que corren rumors que volen prohibir tota la zona de la Vinya Nova i Pollegons...i això ja no té cap sentit...
Axel
Re: roca de la palleta
May 07, 2004 11:37AM
Bones, a mi també em va passar, no vaig dir res perquè no estava segur que no ho haguessin publicat en algun lloc (em costava creure que es pogués ser tant impresentable com per posar un cartellet a la paret i no informar enlloc més). També ho vam respectar i vam acabar fent la Tierra de nómadas perquè el company ja la coneixia, sinó a pringar...
Ja que ha sortit el tema, estaria molt bé que des de la federació o algun altre organisme es fes un llistat de les zones i èpoques prohibides, actualitzat cada any, fet amb coherència i coneixement per experts en ocells (i altres animalons i vegetals) i escaladors coneixedors de cada zona. Però això ja seria demanar massa...aquestes utopies...
Il·legal
Re: roca de la palleta
May 07, 2004 04:47PM
El més fotut de tot és que si vas a fer una de les vies de la part esquerra de la paret(Fliper, Moby Dick,...) és probable que no vegis el cartell de prohibició. Però quan rapeles per la via Pere Segura et trobes amb el cartell a la cara quan facis l'últim ràpel.
KALAMONTSE
Re: roca de la palleta
May 07, 2004 05:19PM
fa temps ho vaig veure en algun lloc que hi havia UN niu de falcons. el cartell encara no l'he vist però es cert que podrien haver possat alguna cosa al parking.
tranki ILEGAL la flipper no crec que l'hagi repetit massa gent i si els falcons no han marxat amb tota la gentada, no crec que ho facin amb els pocs que repeteixen aquestes vies.
pel que fa la prohibició a bona part de la cara sud, fa temps que se'n parla pel patronat de la muntanya i sembla que anava en serio (escalar tallar camins...) el millor de tot es que sembla que la fede te una representació en aquest patronat amb veu però sense vot. el cas es que en reunions en que s'ha parlat sobre el tema, el representant de la fede no ha aparegut!!!
tampoc puc confirmar l'anterior al 100% però un col·lega bastant informat sobre l'assumpte aixi mo va explicar.
MUERTEALOSCURAS!!!
Il·legal
Re: roca de la palleta
May 07, 2004 06:04PM
Si prohibeixen escalar a la Vinya Nova també tancaran el restaurant?? Segur que l'olor de carn a la brasa altera l'horari dels àpats diaris dels ocellets i pot provocar la seva desaparició. A mi en particular quan estic a les parets i m'arriba una alenada d'aire del restaurant em deixa fet caldo, sobretot si encara queda força feina per fer.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login