El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Roca Gris, Caída Libre

Posted by Riu 
Riu
Roca Gris, Caída Libre
January 21, 2008 10:43PM
Itinerario muy bueno pero para los que nunca hayáis oído hablar de esta vía andar con cuidado y medir vuestros límites pues no se trata de una vía para todos los públicos y más teniendo en cuenta que en la guía del Luichy quizás no se desprenda el carácter expuesto del itinerario. Equipamiento a base de spits, pitones y pitones falcados que tienden a alejar. El segundo seguro, un mega-bong es un aviso de lo que nos espera...

L1 6c Prohibido caer, sobre todo después del pitón falcado.
L2+L3 6b+/6c y 6a
L4 7a+++ de bloque
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 10, 2008 01:42PM
totalment dacord, la vam fer ahir amb el Parce, per equivocació, voliem fer la roy galleguer?, just a l'esquerra, i vam anar a parar aki. jo creia q era una via friki i al veure el 1º seguro, un bong a uns 10 mettres creiem q estavem a la roy, un cop escalat el llarg ja vam veure q no era el 6a+. ARecomanaria algun friend i microfrienss si no es va sobrat, vaig fer servir dos aliens i un camalot 0.75 al 1º llarg. Algun seguro allunyat i la roca excelent de forats. unes 14 C:E.. per empalmar L2 i L3 s'ha d'anar sobradillu i dur forces esprés.

Algu ha fet la roy? es tan exposada com es diu? van entrant peces o as d navegar a pel? costa tant com es diu de veure els seguros?

salut i tapia
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 10, 2008 01:45PM
Ah, de pitó falcat diria q no ni ha cap, El 1º seguro es un bong a canyón a 8-10 m, i el 2º sguro del 2º llarg un universal doblat i sortit, millor escanyar-lo. la resta tot espits en excelent estat. rapelable amb 2 rapels d 50 de repisa a repisa amb cordes dobles. c

salut
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 10, 2008 07:45PM
La Rory (genial i cirròtic bluesman) està pelada, per contra, la roca es excelent.
Si t’interessa em sembla que tinc la topo original.
La van repetir el Pastes i el Juanjo (els autors de la Caida Libre i especialistes del sector), sense topo, poc després de que s’obrís. Pel que van explicar, entren peces d’autoprotecció, sense clavar, però millor anar sobrat.
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 10, 2008 08:19PM
La Roy es dura i expo, i sí que hi ha algún spit. Porteu algún tascó petit a part d'aliens i friends. Ah! i un parell de collons ben posats.
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 11, 2008 12:07AM
Per la Caida Libre cintes express i ja està, on es dificil hi ha spits. Un respecte a Rory Gallagher home!
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 11, 2008 11:03AM
Ei piju, si em poguessis passar la topo original saria d'agrair, ja tens el meu mail, veient com les gasta la caida i dien-me q es expo hi haurem d'anar ben mentalitzats, he Lluis.... a manxar-li bous.

qui era dons el/la Rory GAllegher? un music de blues famós? perdoneu la incultura....

ah, felicitats als autors de la via, si senyor, mollt ben oberta i amb bona visió

salut i tapia
Re: Roca Gris, Caída Libre
March 11, 2008 11:21PM
Tranquil Ramon tranquil !!!!, ja saps que m'ha agafat la Grip del Parabolt, vulgarment anomenada Les Febres, que és molt contagiosa i s'ascampa a gran velocitat. Els sintomes, ja els coneixeu: tremolor de cames, ansietat de veure coses lluents, ganes de parlar (o cridar) constantment, etç etç etç. Per sort, tinc una bona vacuna: Transxilium-50 de la marca Canalda, de fet gairebé tots els fàrmacs d'aquesta marca van bé i alguns, fins i tot, són més forts...... ei sense desmereixer alguns de la competència, que sé que també ni han però no els conec tant. Així queeee tranquil Basas tranquil !!! Jejeje!!!!

Per cert Ramon! Tu i jo tenim una cosa pendent no? ;) Jejeje!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login