El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Nueva Via des Escalada (VIA ALVAR ARCHILLA)

Posted by robertmasana 
Nueva Via des Escalada (VIA ALVAR ARCHILLA)
November 16, 2008 09:56PM
Me gutaría informar de una nueva via que hemos abierto en Roca Regina.
Podeis encontrar información en la web [www.double-r.es]
info1: [www.double-r.es]
info2: [www.double-r.es]

[attachment 515 croquis_AlbarArchilla_mitja_qualitatLarge.jpg]

[attachment 516 foto_resenya_mitja_qualitatLarge.jpg]

Farà aproximadament 10 anys quan el Roger Archilla amb l’Oscar Jordà i el Pere Dot, van començar la via. Van fer el primer llarg i al començar el segon, l’espitador es va quedar bloquejat… 10 anys més tard jo (Robert Masana) amb el Roger Archilla vàrem decidir acabar la via que havien començat. El Roger li volia dedicar aquesta via al seu pare per al seu 64é Aniversari, per això el nom de la via és: ALVAR ARCHILLA un dels fundadors de l’escalda a Vilanova i la Geltrú i del GEAM (A.E. Talaia.)

La via: El dia 05/10/2008 vam obrir una nova via, a la dreta de la OLYMPIA, ha sortit una via molt guapa o així ho creiem. Podeu descarregar la ressenya (feu click aquí) foto resenya click aquí.

Col·laboradors en suport amb crits, ànims i per acompanyar-nos als bufets lliures de l’Hostal el Llac que ens ha estat servint durant tots aquest dies.
Àngel, Nacho, Ramón (ells estan obrint una altre via a la Roca Regina). Rosa, Raquel, Pepe, Tocayo, Bruno.... i sobretot les cabres de la feixa..


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login