El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Via Ganxets a Montrebei

Posted by willow 
Via Ganxets a Montrebei
May 07, 2009 04:40PM
Guapíssima via autèntica i tot terreny oberta amb molt d'estil i amb llargs molt molt guapos. M'extranya que no es faci més.
Total, que pengem la ressenya aviam si algú la va a fer perquè val molt la pena. Ahir la va fer el Carlos, van afegir-hi un clau més i ara ja es pot fer sense martell amb un grau obligat de 6b, doncs nosaltres també vam afegir un altre clau (l'únic que vam clavar) al trocet d'A1 o 7a.

Moltes felicitats Albert!!!!
[attachment 580 docoment1.jpg]


Re: Via Ganxets a Montrebei
May 07, 2009 04:42PM
Hi ha un petit error a la ressenya, doncs el llarg antològic és el 7è, que va per un esperonet molt guapo amb bona pedra i els seguros que toquen.

Abendampuli!
Re: Via Ganxets a Montrebei
May 08, 2009 02:42PM
Afegir al que ha dit l'Albert, que hi ha 2 R's (R3 original i R5) que s'han de reforçar. Amb una mica d'enginy no cal clavar res. Amb el que hi ha ara és suficient per passar sense clavar. Això si amb una mica de morrillo, però bé.

La via és brutal. Super aèria i amb bona roca en general, exeptuant algun pas. MOlt grande l'esperonet del penúltim llarg, recomanable no escaquejar-se pels diedres del costat, és espectacular. Ambiente massimo!

Salut bous!
Re: Via Ganxets a Montrebei
October 19, 2009 10:27PM
El finde passat la vam repetir i vam afegir un pitó en una reunió (R3 topo willow), un pitó al llarg de Vè trencat (L4 topo willow) que algú va arrencar d'un shackelton, i un al començament de L7 (zona fàcil del 6c+).
A ressaltar que L7, el que va per l'esperonet gris, no acaba cap a la dreta a buscar la reunió de CROSTA DAURADA sinó que segueix pel pilar (spit i pitó seguits) i acaba anant un moment a diedre nazgul on crec que es munta reunió comuna. D'allí, torna a agafar el pilar gris durant 30 mts més, fins arribar a la darrera reunió de Crosta Daurada. Aquest llarg, marcat originalment de VIº, no el vam fer per equivocació al seguir la topo del willow i del remi thivel ... ja té delicte, però la memòria falla després de 13 anys. Ha estat ara al revisar la topo antiga que ho he vist. Per tant, no us puc dir si calen pitons o no. Exceptuant aquest llarg (que ara recordo també molt bo i estètic), la via no demana pitons.
El 7a de L5 surt (crec) una mica més dur

salut i sort. albert, ganxets
[attachment 660 montrebeiCATganxetsTOPO.jpg]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login