El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Montrebei, Mala Vida

Posted by Joan 
Montrebei, Mala Vida
October 04, 2006 10:21AM
Algú sap si es necessiten els claus si s'evita l'últim llarg d'aquesta via (desviant-se cap al diedre gris)?
Marca un parell d'artificials d'A2 abans però no sé si es poden fer amb micros i tascons.
Gràcies.
Re: Montrebei, Mala Vida
October 04, 2006 01:35PM
Ha passat gent sense claus, però jo portaria al menys un martell per cordada i 4 o 5 claus.
Salut i sort
sam
Re: Montrebei, Mala Vida
October 04, 2006 07:05PM
La vam fer el 24/9/06 sortin a la dreta per l'últim llarg del diedre gris.Al llarg de la cova vam clavar una v petita.L'últim llarg(o penúltim segons la ressenya) vam clavar una flor de pitons amb una zeta i una canalada(el forat que hi ha es gros i li molaria un bong)i més amunt vam picar una altra v abans de sortir amb lliure.La via és molt guapa.Naltres vam tardar 9 hores contan que mentres escalavam ens va ploure i ens vam ostiar en un embarque per culpa d'un pito però ara ja no i és.
Re: Montrebei, Mala Vida
October 06, 2006 07:40AM
Jo la vaig fer sense claus, ja que miro d'utilitzar-los el mínim possible, però recordo haver fet algún pas de ganxo. Especialment un al penúltim llarg, sobre una llastreta tipus cromo, que es va escantonar quan m'hi vaig penjar però al final va aguantar (i jo peso poc més de 50 Kg). Al costat hi ha un forat rodó fondo d'uns dos o tres dits de diàmetre on no m'hi quedava res bé. Potser amb un tricam de la mida adequada s'hi podria fer alguna cosa. La resta de tirada, amb Aliens petits va anar sortint, tot i que vaig haver d'anar baixant a recuperar els que ja havia posat per fer-los servir altre cop. Si portes el joc duplicat, millor. Podràs fer la sortida en lliure amb més tranquilitat.
De totes maneres, si la tornés a repetir em sembla que agafaria un bong, un parell de V, un parell d'universals i unes quantes fustetes per aquest forat que et dic (no tinc tricams).

Salut i a tibar-li.
Re: Montrebei, Mala Vida
October 06, 2006 01:43PM
en aquest forat hi entra, precari, un ganxo gran black diamond invertit, és a dir, amb la punta amunt i treballant per palanca. És el pas més curiós si no claves.
Re: Montrebei, Mala Vida
October 23, 2007 01:37PM
Buenas a todos:

Siento informaros que el penúltimo largo de la vía lo dejé el otro día prácticamente clavado. Estaba a punto de anochecer y para ahorrar tiempo hubo que abandonar a unos “colegas” metidos en la roca. Muy guapa la vía. Casi todos los largos me parecieron buenísimos, aunque tiramos algún pedrusco que otro. Me habría gustado llevar un bong para el artifo de la cueva, donde hay un agujero redondo bien gordo casi llegando a la reunión, pero no tenía ni se me ocurrió que lo podría necesitar.
Re: Montrebei, Mala Vida
May 05, 2013 09:48AM
La via es pot fer tota sense clavar (sortint pel darrer llarg del diedre Gris, és a dir: escaquejant-se). Vàrem deixar una "V" petita a l'únic pas que era una mica obligat -al darrer A2, penúltim llarg-. Via magnífica, mantinguda i on, tot i que cal anar una mica al lloro en algún tram de roca, disfrutarem de valent!
Re: Montrebei, Mala Vida
May 07, 2013 05:33PM
Hi has anat fa poc? T'ho pregunto perque he llegit en un blog que la setmana pasada una cordada es va baixar al trobarse un voltor amb cria. Gracies
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login