El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Paret de Catalunya. Nova via: A vista cansada

Posted by Piju 
Paret de Catalunya. Nova via: A vista cansada
April 25, 2008 04:02PM
Totes les dades a la ressenya.
En resum: una via autèntica.
Ara que està sanejada i s’hi pot anar mes lleuger, potser hi tornarem per forçar-la tota, però d’aquí uns mesos. Si mentre estant algú s’anima...ànims!


Re: Paret de Catalunya. Nova via: A vista cansada
October 20, 2008 11:14AM
Ahir vam alliberar completament la “A vista cansada” amb en Jordi Grau, que ja li havia fet un molt bon “pegue” fa uns mesos. El tema queda així:
Ll1: Tirada de la “Adiós coños”, en un sol llarg i en lliure (no se si vam ser els primers): 6c antològic.
Ll4: El Jordi en lliure de primer i jo també encadeno de segon. Es va obrir escalant tots els trams en lliure però sense rotpunkt. Ahir, el tram de 7a oblig. (que potser no es pot salvar ni amb ganxo) em va semblar mes dur i a mes s’ha trencat una llastra mes amunt. Tot plegat li fa pujar plus: 7a/b. Tirada bona però delicada.
Ll5: Encadeno jo de primer. Al Jordi li sembla mes difícil que el Ll4 i a mi menys, arribem a un consens: també 7a/b. Tirada brutal, de les millors del congost.
Ll6: El repte del Jordi: alliberar el sostre fisurat. Els friends entren a caldo però cal deixar espai estratègicament per a encastar les mans. Un cop matisada la seqüència, li surt. Amb el flash ben estudiat també encadeno. 7b, la mes dura amb passos únics i espectaculars.
En conjunt: Molt bona via per a fanàtics de Montrebei, sense manies i amb grau.
Per cert, hi havia marques de magnesi: els repetidors tenen birra pagada!!!
Adjunto la topo arreglada.
[attachment 509 avistacansada.JPG]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login