El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

condicions a Bohí

Enviado por bullarolas 
condicions a Bohí
09-February-2012 17:25
Em diuen que a la Vall d'Aran hi ha tanta neu que fer gel és complicat, però que a la Sud del Túnel i a Bohí no ha nevat gens i que la cosa promet de cara al cap de setmana. Hi ha estat algú aquests dies que em pugui dir que tal estan les cascades per allà?????

merci, salut i rasca
Re: condicions a Bohí
13-February-2012 14:38
Poc a poc el tema va millorant. Massa fred de cop (gel trencadís). Amb el GFTAC vam estar per Ardonès. Els nois van estar a la Mamporros. Tots fent les proves del Equipo Nacional. Estava bé, s'hi podia anar amb el cotxe per la pista fins a sota de les cascades. Gairebé es podia assegurar des del cotxe en plan friki. Gel per tot arreu! Cal anar on no hi hagin piades a infohielo. I allà veuràs que s'ha fet l'Antartic fins al penúltim llarg.
Re: condicions a Bohí
14-February-2012 01:02
Merci! Vam ser-hi el mateix dia, dissabte, que els piantes de l'Antartic. Nosaltres, a la Islandis. Poc gel, però suficient, i menys neu. Això sí. Una rasca del copón redivino!

salut (i que duri)
xep
Re: condicions a Bohí
14-February-2012 10:08
Bones,
Havere les cascades classiques estan mes o menos totes be; husky, islandis, aranya, antartic...la polaris molt justeta.
Pero hi ha coses rares molt guapes, les columnes a sota de la peta zeta, devant de la vall d'aigüestortes i el salt de la Sallent, a sobre mateix del balneari (isard chelat a la guia).
També supercondicions a dintre del poble de Boí el sector Chikipark, pregunteu al bar de la Pepa.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar