El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

El temple de Hannuman ja torna a arribar a dalt

Posted by ixtlan 
El temple de Hannuman ja torna a arribar a dalt
September 14, 2007 01:45AM
La via d'esportiva al Pilar del Segre ja està finalitzada. 5 llargs sense desperdici. recomenable a tope .Amb dues cordes de 60 es pot rapelar al terra. Despres de ser ultratjada per alguna intifada anònima fou equipada de nou, ara desde baix i encara millorant en mols aspectes l'escalada . gracies als desequipadors, els equipadors han millorat la via. El deu de la guerra. Hannuman, ha permès que uns intrusos ultratjaren el seu temple per adornar-lo una mia més. Material: 12 cintes , el casco,els clauots i les estaques no fan falta. La topo aquí mateix:Edited 1 time(s). Last edit at 03/12/2008 12:58AM by foroman.


Re: El temple de Hannuman ja torna a arribar a dalt
September 14, 2007 09:27AM
Ostres,

Vaig veure una pre ressenya, amb 2 llargs de 7c..es veia molt guapa!
La resta de llargs quins graus tenen?
Quin és el grau obligat ( + o -)?
Es pot escalar amb corda simple de 70 o cal dur una altra per rapel.lar?

A provarlaaaaaaaaaaaa!
Re: El temple de Hannuman ja torna a arribar a dal
September 14, 2007 08:31PM
1er llarg: placa i xorrera. 7c, 2on: sortida de bloc difícil en foradets i a mesura que es va fent el llarg els cantos cada cop son més agraïts,molt continua- 7c+, 3er: sortida doble xorrera,facilot, per agafar una placa més desplomada amb forats gruyere,monos,bi,tri.. amb flanqueig final esquerre per arribar a la repisa sobre la bòveda.Tram clau abans de la placa. 7c+, 4rt: placa vertical amb varis cantos romos,pas clau sortint d'unnsostret per agafar regleta. 7a+, 5e: placa amb roca tipus taghia i pillar sobre un arepisa un esperó desplomat fins a R. 6c+- 6e- tram e 7o8 m IV+/v. La via es pot rapelat tota en tres rapels. 1er rapel: fins a R4 50m,2on curt a R3(20m),3er: de R3 sobre la bòveda al terra,voladíssim (60m). Dues cordes de 60m y 12 chapes.
El 1er i 2on llarg es bo de ferlos com a un llarg, ja que la R1 es molt incómoda per la ronyonada.Pillar 19 cintes. Els dos encadenats podria ser 8b? I el tres seguits?? 75m de pura continuitat en desplom(8c?)
La via es probablement 7a obligat,els passos s'han de fer per chapar i ben equipada sense allunyar de mal rotllo,unicament una mica el llarg 5e de 6c+,pero es fa que no es dificil
Doncs a repetirla companys que és una futura joia. Ens veuran sucant la bossa mentres els altres martellegen...
Re: El temple de Hannuman ja torna a arribar a dal
September 14, 2007 09:22PM
Moltíssimes felicitats per la via. La línia per on passa és perfecte per anar en lliure.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login