El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Plurabel, Roca Alta

Posted by ferran 
Plurabel, Roca Alta
February 23, 2012 04:35PM
Via "equipada" amb assegurances allunyades diuen les descripcions. En alguns llocs a més a més les assegurances estàn bastant mal ubicades: el segon parabolt del segon llarg no es veu, està a l'esquerra però la roca és terrossa (líquen) i relliscosa i la repisa no convida a caure. Millor tirar recte amb una apretada i després flanquejar per terreny més fàcil per xapar-lo quan vas a buscar l'altre parabolt. Si fas això et quedarà a baix dels peus a l'esquerra. Quedaria millor dir "via semiequipada". De fet és més que recomanable portar un petit joc de friends petits i mitjans per ficar assegurances intermitjes entre els alejes "del mal". Els tascons poden ser útils. Si no portem material m'ha semblat una via on cal donar la talla.

Ojo pues amb algunes piades que corren per la red, pot semblar més fàcil del que és


Re: Plurabel, Roca Alta
February 24, 2012 12:16PM
Ei Ferran. Aquesta ressenya és meva i ja posso assegurances justes (que quedi clar). Jo no la recordo tant malament com ho pintes però això ja és tema de cadascú, igual que portar més material del que és demana. A mi personalment m'agrada dur el que demana així no agafo mals vicis a més de obligar-me a escalar més i més bé (i m'he endut marrons). Opinió personal.

Salut companys.

Parce.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login