El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

"Escatològica" a Roca Narieda

Enviado por bullarolas 
"Escatològica" a Roca Narieda
21-December-2007 10:17
Què tal companys i amics..

El 2001 vam obrir la via "escatològica", tb ressenyada com "sca-to-lògic", a la cara nord de la Roca Narieda, 30 metres a la dreta de la "Pacnopot". Por aquel entonces no havíem fet massa escalada artificial sobre calcari i era la primera vegada que ens passejàvem per aquest mar de pedra de somni que és la nord de Narieda. També en el seu moment vam comentar amb companys amb més experiència que era estrany que ens haguessin sortit tants trams d'A1 iA2 en zones compactes de la paret i sense necessitar expansions de progressió. A nosaltres, després d'haver passejat per Montserrat, no ens semblava tant terrible, més aviat ens semblava un luxe anar trobant sempre petit forats que es deixaven pitonar --els pitons anaven entrant sense massa maldecaps--.

Tot plegat es va quedar en MD A3. Sigui com sigui, la pregunta és si algú l'ha repetida i me'n pot dir alguna cosa. Estic preparant-ne una nova ressenya i molaria consensuar el grau.
Re: "Escatològica" a Roca Narieda
05-January-2008 10:21
Vaya, vaya.. veig que la cosa o està molt verda i a ningú no li ha cridat l'atenció la via o és que encara no s'ha repetit... Llàstima, un altre dia serà.
Re: "Escatològica" a Roca Narieda
06-January-2008 13:30
Ei Bullarolas!

Noi és la que vau obrir amb la Mariona. a la esquerra de la del Vilarasau més o menys?

JOer tiu si fot bastants anys!

NO es deia sca-TU-logica?

hehehehe..."curuisament" les us i els claus entraven " A CALDO " en forats que aparentment eren petits...això sí..te mogollon de curro...vam fer quatre llargs i ens va agafar una nevadeta...vam mirar de passar-nos a una sortida més fàcil que hi havia, per una clàssica ( no en recordo el nom), però com que el temps no millorava i no trobavem la manera vam decidir fugar i ja no hi vam tornar..potser hi va quedar una corda de 9mmx60 vella en la tercera reunió..a no ser que el company hi tornés...ja li preguntaré...
Re: "Escatològica" a Roca Narieda
06-January-2008 19:15
Què passa Pask, que tal la família? amb ganes d'anar a fer blaves al sud dels Frares?¿?¿ jejeje..

la veritat és que sempre em va quedar el dubte. Una vegada amb en Teixi (una altra de les putades d'aquesta vida que no podem deixar) em va comentar que igual ens havíem passat de llestos i que semblava agosarat parlar d'A1 a base de ganxos a tocar de terra. El primer llarg el va fer la Miri i de vegades li pillaven unes pàjares que no s'adonava del que estava fent..

el que sí que és veritat és que entraven a caldo i que les erres quedaven més sòlides que amb parabolts... eh! però aquest és un altre tema, que ja hem tocat i que segurament no fa falta que tornem a tocar, oi?

venga pues, abraçades i tot el meu suport si un estiu, a l'ombreta d'aquesta bèstia calcària que és Narieda, us animeu a treure-la en lliure ;)
Re: "Escatològica" a Roca Narieda
07-January-2008 11:40
heheheh,

Per grau "agosarat" mira de pàssar-te pels A2 del PICAZO a la seva via de la Nord del POllegó inf...allò si que és una anada de olla...metres a gantxos, amb r's que no són de "parabolts"..quina flipada...des que es va obrir la han fet quatre gats...i en canvi podria ser LA MILLOR de pedals al pedra ( més guapa que la COLUMNA!)

La vostra corre pel mateix camí de quedar-se "oblidada"..avui les vies si no són "comercials" la penya passa de repetir-les..és millor donar A5 a un A3 i segur que la fa MOOOOLTA penya..en canvi si li dones A1 a un A3 no hi va ningú...

Soibre els gantxos de la MIri...ens va costar de trobar la Linia ( això siq ue ho recordo), i també que hi havia passos de gotetes d'aigua i alguna llastreta, però pensavem que hauriem de falcar mogollón i de tant en tant col.locavem US LLARGUES fins a l'ull i ens quedavem al.lucinats...és com si la roca fos "alveolar" i en clavar s'obrien els forats i entraven coses a caldo. el llargq ue ens va costar més crec que era el tercer o quart no? Allà siq ue vam flipar tot un dia...

Osti tiu, sempre em fas reviure coses que tenia en arxius oblidats de la memoria..joer..

I de vies blaves res ..hehehe..supooso que ens arribarà a tots..., però estic en fase friki total i la especialització sempre condueix a un increment de la productivitat...

Per cert...apunta't la "alliberació" ( primer en toprope i després per sota), de la via al caputxot d'en Semir...sortia 6a+ o 6b amb molta por i pati ( qui ho diria en una via de 20 mts!)...ja li diré al "reequipador oficial de Montserrat "que la reequipi ( i li tregui el clau vell i li netegi la roca...), comptant amb el teu permis que no dubto que donaràs, no? hehehehe!

salut bou...
Re: "Escatològica" a Roca Narieda
09-January-2008 08:56
...el caputxó!!! nooooooo, SACRILEGI!!!

Salut nen,

ja he vist que la productivitat va a més. Tens raó amb això dels graus.. el que està de moda arrassa i la resta es rovella o queda arxivat dins una resvista. A la llarga, em penso que passarà a la majoria de les vies difícils.. Per cert, vaig fer-li una repassada al Cel i Avern. Em va molar molt. Felicitats pel blog i per la nena. Allà també hi vaig veure alguna foto de la Picazo al pollegó inferior. Em vas fer molta enveja nen! Quines plaques.. En això de l'escalada, tocar totes les opcions sembla el més gratificant. Clàssica, Bigwall, artificial bricolagero, gel, alpinades, esportiva, plafó... n'hi ha per triar i per remenar. I per disfrutar, que és del que es tracta. (ja ho veus. Avui em pilleu fluix...)
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar