El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

NEURONIUM I GERMANS MILLET AL COSCOLLET

Posted by KALAMONTSE 
KALAMONTSE
NEURONIUM I GERMANS MILLET AL COSCOLLET
May 10, 2005 04:25PM
algú que l'hagi fet em pot recomanar quina es la millor aproximació?
tb em molaria saber com esta la germans millet i quina es més recomanable de les dues (la germans millet cal clavar o son prescindibles? graus????????)
vinga piju que segur que ho saps tot no triguis a dir quelcom!!!
Ritxi
Re: NEURONIUM I GERMANS MILLET AL COSCOLLET
May 10, 2005 11:07PM
La millor opció per escalar al coscollet es pujar en cotxe fins quasi d’alt de tot i desprès baixar per la canal de la dreta(fites) amb tres rapels finals quedant les vies al costat .
Per la aproximació heu de agafar una pista just passades les masies de Nargó (carretera de Coll de Nargó a Isona) i anar a buscar el cim (antena i caseta ) però millor agafar un mapa que son molts els camins que creuen per allí .
Nosaltres vam fer la neuronium i 100x100 recomanable , la dels germans millet grec que fàcil no es .

Bona sort .
Re: NEURONIUM I GERMANS MILLET AL COSCOLLET
May 11, 2005 09:26AM
Que pasa fiera!!!
Jo nomès puc piar la Germans Millet, a veure si hem deixa l'alzeimer:
La pista és imposible d'explicar, vas pujant segons en el teu sentit d'orientació, en general no has d'agafar els trencalls que s'en van molt a la dreta...
Per l'aproximació: del cim, vam caranejar direcció sud, fins l'esperó que divideix la paret, entre la cara est i la sud est. D'allà comences a devallar en diagonal cap a l'esquerra, per jardins penjats que et porten fins a peu de via. Sense ràpels, però molt selvàtic i perdedor (1h mín.).
La canal que diu el Ritxi és més còmode, almenys fins els ràpels, desprès ja no ho he fet, però hi ha d'haber bastant flanqueig fins al peu de paret...
Els primers 250m de via comuns per la canal central, són molt ràpids, es poden fer en ensamble, IV+, vas xapant arbres bons. Desprès deixes la canal, avans de que es converteixi en xemeneia, fent un llarg de diagonal cap l'esquerra per una placa poc definida i una mica trencada de Vº, fins situar-te sota un desplomet on ja hi veus algo de material. A partir d'aquí comença la part guapa de la via, ja està bastant equipada en general i sempre als passos claus. No cal clavar. Els graus éren molt benèvols, rès de 6c. El més difícil era l'últim llarg, un diedret de 6a/b una mica trencat. Última R al volant del cotxe amb la birra a la mà. Vinga sort i vigila amb el Llorenç, que li picarà fort.
KALAMONTSE
Re: NEURONIUM I GERMANS MILLET AL COSCOLLET
May 11, 2005 02:15PM
ok merci penya! m'ha molat lo de la ultima r al volant del cotxe. ara només mhe de decidir entre una o altre via!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login