El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Sánchez-Galí (Esperó Central) al Calderer

Enviado por Albert 
Albert
Sánchez-Galí (Esperó Central) al Calderer
28-September-2004 16:09
El passat cap de setmana vam fer aquesta via. Està semiequipada amb pitons, i algun buril a les primeres reunions. Nosaltres no vam utilitzar els pitons, portàvem un joc complet de friends i un joc de tascons. Ens va semblar que el llarg més complicat és el primer, amb 6a/A1, encara que potser el 6a no és obligat. La roca és l'habitual a la cara nord, amb un tram més trencat al principi del segon llarg i al final del quart llarg. La primera reunió té els dos burils molt fets caldo. En general val la pena reforçar les reunions.
Re: Sánchez-Galí (Esperó Central) al Calderer
16-July-2011 19:31
Feta abans d´ahir. Roca molt bona x ser a la nord. no calen pitons. esta quasi t ot posat i am aliens, friends i tasconets es passa be. al final del primer llarg es util fer um pendolet des d l´ultim pito (ara hi ha posat un mosqeto vell). el segon i el tercer s´espalmen be (uns 45 metres). el quart llarg es el mes delicat amb una llastra sostre a mig caure. !inque llarg espectaculars fissures tipus V+ Anglada Robbins.
Molt bona.. tope Pedra!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar