El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Roget +sud del Pedra. Dents del lleó+Barrufets Exprés

Posted by willow 
Per anar del cim de la Dents del Lleó (o del Llop?!), vam anar a buscar la canal/tartera del Roget i vam pujar-la fins a sortir a un collet on enganxes el camí per anar a les Costes d'en Dou (marques verdes).

Al lloro per sortir de la "dents" fins dalt: terreny d'aventura, descompost a troços, vegetació ... Ara, la via fenomenal!

Barrufets Exprés: Un joc d'aliens i un de camalots. Molt guapa, plaquilles rotllo la sud, però anant a buscar trams lògics. L'únic tram que no va sortir en lliure del tirón va ser un Ae que hi ha al 4t llarg (6c/7a tècnic).
La resta és molt guapa, destacant el 5è llarg (6b/c). Els altres llargs, com a molt ronden el 6b en algun tram.
La part de dalt està completament desequipada, i val la pena; es fa amb un llarg.

Apa, Salut i a tivar!

PD: La baixada la vam fer anant a buscar la tartera del Roget pel collet que anomenava + amunt. Seguint les costes d'en Dou de baixada, després de passar el trencall per anar a la Sud, trobem un collet/"bretxa". L'agafem i nem tirant uns 5o metres; hi ha un rapel cutre i ràpid estem a la tartera. De dalt la sud al cotxe en 3/4 d'hora, de debò.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login