El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)

Enviado por Roca Negra 
Itinerari entretingut i força llarg (650 m.), amb un equipament generós. Només ens farà falta un joc de friends (fins el nº 2 de camelot), algún tascó i algún microalien. En ell trobarem passos de tot tipus (atlètics, adherents, verticals, herbosos, de placa, de diedre, etc).
De ben segur que no us deixarà indiferents. Atenció a les cordades lentes, ja que us pot fer-se de nit.
Re: Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)
13-October-2009 10:55
Algú sap que surten els 3 Ae's en lliure d'aquesta via? Ahir la vam fer i em va semblar: 6a+ - 6c+ - V+ respectivament de la ressenya dels ressenya.net . Merci.
Re: Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)
16-June-2010 15:21
Hola.

Que tal la via para meternos en estas fechas ???, mas que nada por el tema sol pegando en el cogote y el calorazo y tal.

A tibar-li !!!!!!
Re: Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)
16-June-2010 21:38
Pelake, provablement aquest cap de setmana la temperatura serà agradable, però normalment en aquesta època de l'any ja hi fa molta calor. Sol fins les 15h i ventet més com més amunt. Preveure molta aigua i crema solar.

Salut
Re: Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)
17-June-2010 13:41
Gracias Lluis, es lo que imaginabamos.

Para este tiempo que vias o paredes recomendais por alli arriba ????
Re: Via Justel-Hita-Picazo a la Torre de Lleida (Oliana)
18-June-2010 12:23
Bé, el tema de l'ombra en aquestes terres és una mica complicat. Narieda Nord sense cap dubte és l'única garantia. A partir d'aquí, ja es coneixer la regió i jugar amb les orientacions.

Per exemple: a la Bucòlica i comença a tocar l'ombra a partir de les 17h, igual que el Roc de Bumbau i la Paret de Peramola. Alguna via del Roc d'en Solà a Perles i de la Paret del Grau a Coll de Nargó també. Sectors esportius com el Roc de Betriu a Perles i els sector del Dipòsit a Coll de Nargó també hi toca l'ombra en aquesta hora, al sector d'abaix unes horetes abans igual que a TresPonts.

Pel matí tens ombra a Narieda Oest fins les 13h, a Tres Ponts també tens algun sector i alguna via amb ombra fins per allà a les 12h. I algun altre que ara no em ve a la memòria.

Tot i així, vull dir que tot i estar a l'ombra. En tota aquesta vall del Segre s'arriba amb facilitat als 32 o 35 graus (i ja saps que la temperatura es mira a l'ombra) per tant la calor és molt forta. Per altra banda també cal dir, que els núvols d'evolució i les tempestes i són freqüents i refresquen l'ambient, almenys pel ventet que generen abans de que plogui.

Salut.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar