El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

refu del 'buho' tancat (a la pràctica)

Enviado por edunz 
refu del 'buho' tancat (a la pràctica)
03-April-2009 09:10
continuen les regulacions tant restrictives com innecessàries.... El refu sempre va estar prou ben conservat, les finestres conservaven els vidres i quan no s'hi dedicava un temps a recollir porqueries... gaire cosa no li calia.

"Ara el refugi estarà tancat i no s'hi podrà accedir sense avisar. Continuarà sent d'ús gratuit, però per utilitzar-lo caldrà trucar prèviament a l'ajuntament de les Avellanes (973 454 004) o als Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient (973 283 930), que s'encarregaran de facilitar les claus." (blog del Muntanyenc)

mola pensar si els SS.TT o l'Ajuntament tindran obert els divendres a la tarda/vespres, o els dissabtes.. molts dels dies que vas cap allà.

el DMAH s'oblidad que allò que és propeitat seva és en realitat patrimonial de la Generalitat és a dir, PÚBLIC. Però fa i desfà, decideix com si fos un patrimoni privat, sovint a recer del que li doni la gana de fer al tècnic de torn. Potser no és el cas, i s'ha demanat opinió als centres excursionistes, als escaladors locals, a les associacions del lloc.. vaja, als usuaris d'un espai públic que paguem entre tots. Però vaja, veient el cartellet de torn, gaire referència als escaladors no se'n fa.. clar que al Montrogi ja hi havia l'intenció de prohibir-ho tot.

amb aquesta mesura absurda ni les raves podran evitar

Era un racó molt guapu i especial on trobar una bona comunió amb la roca i el viatge de l'escalada...
Re: refu del 'buho' tancat (a la pràctica)
05-April-2009 21:17
no us feu sang home!!!! alguna rao han de tenir(masificacio)...pero tranquils,quan una porta es tenca,cent finestres sobren!!!!!
Re: refu del 'buho' tancat (a la pràctica)
06-April-2009 23:20
ha quedat rollo xalet... amb swimingpool inclosa..

la part lliure és un trist habitacle de 4x4 sense finestres ni llar de foc
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar