El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Mont Roig, Trolls i Gnoms

Enviado por Elf 
Elf
Mont Roig, Trolls i Gnoms
07-November-2005 16:48
La trolls comença amb un 6c friki desplomat però equipat amb spits i després continua més fàcil per una fissura però amb menys equipament. El següent llarg és un 6a+/b amb un pas raro, tot el llarg bastant net, si no del tot. L'últim llarg marca de 6c+, però jo diria que és més fàcil, potser 6b+. Comença sense res, per fisura, però en el tram clau de flanqueig cap a la dreta està tricotat a spits. La roca aleshores no és gaire bona i els passos fins. Aquest flanqueig conecta amb una altra fissura on trobarem un pitó i per terreny més fàcil coronarem el cim. Reunió a dalt a buscar-se la vida (per montar).

La gnoms, és ben fàcil de reconèixer perque té un pont de roca al principi i un spit als 6 o 7 metres. Després supera un espectacular desplomillo amb canto, d'aquels que conviden a "gorilear". Aquí vam empalmar amb el següent llarg. Reunió que s'ha de montar, em penso que hi havia un pont de roca, però potser no era el lloc de la "reu". L'últim llarg no sé si va per una fisura que té una coveta als cinc metres. Ho vaig probar però un canto molt bó que tenia una pedra just al damunt, com si no hagués passat ningú, em va fer dubtar i desgrimpar i anar cap a l'esquerra. Vam sortir per un altre lloc però segurament era per la fisura de la coveta. Algú que l'hagi fet em treu del dubte?

Les dues vies recomanables per a esportius acostumats a l'escalada tetris.

Joc de friends complet, joc de tascons complet, alguna cinta llarga.
Re: Mont Roig, Trolls i Gnoms
05-December-2005 10:07
Hola Elf,
l'últim llarg de la Gnoms surt 2 m a la dreta de la última R (cova amb pont de roca) i segueix sempre recte per una fissura poc definida entre blocs. A mitja tirada un bloc lleig talla el pas, t'hi has de pujar i llavors veus un pont de roca. La fissura mora en un diedret tancat per un desplom. Allà hi ha un pitó poc visible. Cal fer un pas a la dreta per sortir del dièdre i recte amunt, entre dos desploms, ja fàcil.
No sé on et vas agafar per donar-li 6b+ a l'últim llarg de la Trolls. Aclarir que té el pas difícil concentrat está entre els 2 únics spits de la tirada, es pot fer en A0 però jo no diría que és una tricotada...
Vinga salutacions!
entrepa de pa rallat
Re: Mont Roig, Trolls i Gnoms
09-December-2005 17:29
Hola, no he fet les q dieu, pero laltre dia vem fe la tridragons (l3 maco i equipat), i a la dreta a pocs metres hi ha una altra via equipada amb spits nous, sabeu quina es i que marca?
Re: Mont Roig, Trolls i Gnoms
12-December-2005 15:48
És LA CARA OCULTA, boníssima ruta: L1+L2=6b+, recomenable micros i els friends 1.5 i 2 entre els spits, L3=7a+ marciano i totalment equipat. Si et va agradar la Tridragons aquesta és per l’estil, però amb els primers llargs més definits i mantinguts. Vagi de gust l'entrepà.

Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar