El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

santiago domingo ens ha deixat

Enviado por el paca 
santiago domingo ens ha deixat
19-October-2008 15:13
...Avui fa un mes va morir en Santiago Domingo,unic habitant de l` Estall durant mes de 45 anys.un home molt afable i bo.descansi en pau i els que et varem coneixer no t`obliderem...L` ESCALADA A LA PARET D`ARAGO JA NO SERA EL MMATEIX....
Re: santiago domingo ens ha deixat
19-October-2008 16:16
No et vaig arribar a coneixer, però tenies que ser un gran home, la teva precència encara és palpable al poble. Molta gent et trobarà a falta i Estall fa temps que t'enyora. L'escalada a la paret d'Aragó fa temps que ja no és el mateix.

Adéu Santiago, els qui escalem tenim un raconet per tu.
Re: santiago domingo ens ha deixat
19-October-2008 21:28
us enrecordeu d'aquell reportatge, ja fa un bon grapat d'anys, crec que un 30 minuts, on sortia el santiago i la vida que portava a l'estall??? crec recordar que tu tb sorties Paca... m'agradaria molt tronar-lo a veure, però fa temps ja el vaig buscar sense massa éxit...

Comencen a deixar-nos els mites... descansa!!!
Re: santiago domingo ens ha deixat
20-October-2008 18:19
no era um 30 minuts,era un reportatge de TVE a catalunya,el titol era: SOL A L ESTALL`....
Re: santiago domingo ens ha deixat
21-October-2008 09:39
Ciertamente,,, una persona entrañable, y muy servidora, para todo aquel, que se le acercarse.
Con gran carisma, y amable como muy pocos, en su lenguaje habia que poner interes en entenderle, pues hablaba de una manera muy particular, pero muy sinceramente.
Mont-Rebey siempre lo recordara, como una persona amable y humilde.
Amante de su Congost, que era parte de su propia vida, por no decir su vida entera, y gran entendedor de sus Montañas, pero ante todo, de las personas que las visitabamos, a las cuales nos trataba con el maximo de los respetos.
Re: santiago domingo ens ha deixat
24-October-2008 10:56
Estava encantat de tenir els escadors per allà. Proposava ensenyar-nos la cova dels moros; ens regalava una caixa plena de palosantos que deia que es podrien perquè ja ningú se'ls menjava; t'explicava com les parets del "seu" poble queien a trossos sense que ell hi pogués fer res; t'ensenyava la foto de l'amo... Un personatge entranyable.
Re: santiago domingo ens ha deixat
28-October-2008 00:18
Era un bon home. Hi ha una petita anecdota que la recordo i sempre m'ha fet reflexionar. Era de nit i ens estava ensenyant unes fotos que tenia per alli sobre, li va caure una al terra, jo la vaig anar a recollir, i ell va dir, ¡deixa-la, ja la recollirem demà! .
Descansi en pau...
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar