El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

-ATENCIO- NIU A LA PILASTRA DELS VOLTORS

Enviado por Climbermen 
Bones a tots!

Aquest es un avis sobre la via Pilastra dels voltors a la paret d'Arago de Montremei, la vaig anar a fer l'altre dia i a la penultima reunio hi ha un niu de voltors, amb un de petit a dins.

En principi es pot pasar a metre i mig d'ell sense tocar-lo i esta sota un desplom, de manera que si tirem algo no el toquem, pero seria millor no passar-hi fins que s'haigui esquerat, per no molestar massa a la familia.

Ara tenia la mida d'una gallina, jo no tinc ni idea de cuant tarden a fer-se grans.

Salut!
torrades amb all
Re: -ATENCIO- NIU A LA TORRADES AMB ALL
18-April-2006 12:07
laltre dia vam fer la torrades amb all i a la 2a reunio vam trobar un niu amb un voltor gros i un de petit, la R no toca el niu pero esta a 1 o 2 metres i cuan i vam pasar tot i no fer gens de soroll el pajarraco gros va marxar un momen i despres va tornar, s'auria d'evitar de fer la via (no se fins cuan)

la via es una raresa a montrebei (va tenir millor sort que la escanyapobres), pero molt maca.
willow
Re: -ATENCIO- NIU A LA TORRADES AMB ALL
18-April-2006 19:44
Com molt bé diu la via d'en Teixi i no se qui més a Aragó, "de gener a juny crien els voltors", així que el millor que podem fer és no escalar aquestes vies ara que ja ho sabem.
Salut!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar