El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

Las mejores chimeneas

Enviado por ferran 
jma
Re: Las mejores chimeneas
02-June-2010 22:22
Epa ke fora de Montserrat h'hi ha moltes mes eh! aki van unes xemenes de ponent poc conegudes, pero que si us va el tema segur que us agraden:
al Doll, a part de la classica Picazo-Cullell, recomanaria la xemeneia Fantastica, que té un llarg de xemeneia molt bonic i no gaire dificil (aixo si no hi ha res), i també destacaria el tercer llarg de la Motorhead, mes dificil (tampoc hi ha res) pero prou bonic, tot i que la resta de la via es bastant delicat (dificil i mala roca el 1er llarg), de fet no se si l'ha repetida algú...
al Montroig la "clàsica" xemeneia Melgosa-Gine, una excletxa prou evident i visible desde lluny. De fet sempre m'ha estranyat una mica les poques repeticions que té. Val que es una mica expo, pero va ser oberta l'any 78 (aixo si amb algun pas d'artifo) i la roca es bastant bona. Tot i que la resta de la via es senzill, aquest llarg ( i ben llarg!) es un bona xemeneia de sise grau si es fa en lliure...(la via original fa algun pas d'artifo per la paret de l'esquerra, pero es mes elegant i recomanable seguir l'escanyament de la canal)
I encara se m' acut la xemeneia oest de la paret de les gralles a la serra Carbonera, mes salvatge encara...
.
Re: Las mejores chimeneas
03-June-2010 15:45
Nivana,Nazgul...i tantes rebeianes però i la Cobra? Qui s'ha endinsat en aquell forat al Roget de ben segur que no en queda indiferent,per mi,lesmés espectacular de totes.. IV+!!!
Re: Las mejores chimeneas
05-June-2010 10:24
Manolo Marchal del Pájaro en La Pedriza. Un largo entero en el que si respiras no pasas...
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar