El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

lladres a santa cecilia

Enviado por willow 
lladres a santa cecilia
11-July-2010 10:44
Pues això, que aquest dijous em van petar el cotxe i em van robar la motxilla amb els estris que no m'havia emportat a escalar, més tota la documentació. Els mossos em van trobar que havien trobat el "bolso" amb la documentació a Sant Vicenç dels Horts (??), però de la motxilla nanai. Total, que si algú es troba tirada per alguna cuneta una motxilla vermella i negra artiach una mica atrotinada, que em digui algo. A dins hi havia algunes exprés, cintes dinema i friends amb un gran valor sentimental... I la guia de la cara nord!

Al loro!!
Re: lladres a santa cecilia
11-July-2010 16:14
osties, la motxilla em va semblar veure-la al museu d'escalada del bruc, al costat d'uns pitons de quan el Nuviola ballava ska les melenes li arribaven a la cintura....

quina putada, ja saps que per sanvi no hi ha res de bo... a vore si recuperes alguna cosa més bou!!!!

cuidat!!!
Re: lladres a santa cecilia
11-July-2010 22:35
Eps.... mira al foro de la feec, q l'han trobada !
[www.feec.org]
Re: lladres a santa cecilia
12-July-2010 06:56
sap greu! (la falta d`un guarda al refu de ..veritat tambe influeix.fa anys varem patir una onada de robatoris i ho varem solucionar amb un bon joc de tascons..... sort i que la recuperis!!!
Re: lladres a santa cecilia
12-July-2010 16:17
Potser també t´han fotut els pitons que vas robant de les vies dels altres, encara que mai portes martell...
Si algú pilla als pispes, tindria que lligar-los a un arbre i escriureu a la red, pq poguem anar-hi tots per arreglar deutes pendents, ja que som molts els que ens han petat el cotxe algun cop.
Re: lladres a santa cecilia
13-July-2010 19:02
Pues al final els mossos van trobar la documentació (algo, no tot,clar) i la gent del foro de la feec la motxilla. Merci per l'enllaç thamki!!! Total, que vaia llet.

Per cert Indi, crec que t'hauries de canviar el nom per Indigest, doncs veig que t'està costant bastant païr que recuperéssim 2 o 3 claus de la paraboltada que estaves obrint fa uns 4 o 5 anyets per l'Urgell. No ho vam fer amb ganes de fotre't, sinó per recolocar-los en algunlloc més útil.
cas
Re: lladres a santa cecilia
13-July-2010 20:24
Ostres, molt bo aquest eufemisme de "recolocar-los".
Re: lladres a santa cecilia
14-July-2010 02:03
ja,ja ...bona resposta willow!

sobre els robos em sap greu i gracies per avisar
Re: lladres a santa cecilia
14-July-2010 16:02
A tu si que et recol.locaran !. La via s´estava obrin i els pitons eren per pujar més facilment, aixó simplement es un robo de material, no busquis excuses barates.
cas
Re: lladres a santa cecilia
14-July-2010 16:11
Es curiós comprovar com es fa una valoració diferent en funció del "que" , "a qui" i "com" es roba. No us conec a cap dels dos, però vist des de fora és evident.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar