El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

CONGOST DE MONTREBEI EN OBRAS

Enviado por sam 
sam
CONGOST DE MONTREBEI EN OBRAS
03-December-2011 22:03
Fa un mes aprox., que escalant a la paret d'Aragó ens va semblar veure material d'obra, tipus taulons... a cada vessant del riu, que travessa el congost de Montrebei.
Dijous passat vam sortir de dubtes i vam veure curreles arreglan una nova variant del cami de mas carlets, que es dirigia a un rocam elevat sobre el riu.Sobre la roca hi havien més operaris que estaven construint una passarela o pont penjant cap a l'altra costat del riu.
Aquest nou pont l'estant construint aprox. a l'alçada de la canal que baixa al riu, quan vas a buscar la CADE d'Aragó.
i es que quan el rio suena....
[attachment 1045 IMG_5346.JPG]


Re: CONGOST DE MONTREBEI EN OBRAS
04-December-2011 00:10
El govern d`arago es gasta una pasta indecent en "restaurar" el mas de Montfalcó i el comverteix en un gran hotel on no hi va ningú, ja que un cop hi arribes despres de 12 km de "pista" què hi fas allà? solucó.fem una passarel.la i que vingin els nostres "amics" Catalans($)...
Vaja basura de congost estàn deixant....
Re: CONGOST DE MONTREBEI EN OBRAS
05-December-2011 22:46
Avui he estat al congost i he plorat de lo que estàn fent. Estant construin una espècie de "caminito del rey" estil chorro amb pasareles metàliques per el "contrafort" de la paret d`arago!!! faran un pont passarela i arrenjaran el camí vell que unía hosca amb catalunya...(si tant important era,no haver fet el pantà!!!).Els ajuntaments de viacam i de la litera estàn "molt interessats" ($)en que es fagi l`obra (massificació a tope,posible amortització del refugi montfalco +$)L`obra sèstà fent,i la gràcia es que "como el camino pasa por paredes habitadas por pajaros,se respetaran la epoca de nidificación y se pararán las obras durante esa ëpoca"....la hostia en vinagre!!!!,i quant estiguin fetes que?,a on nidificaràn?.Tot això té un presupost de 700 mil euros i ho paga el ministeri de medi ambient espanyol!!!!!!!

...la pared d`arago serà molt més accesible.Això,a mi, m`entristeix profuindament...
Re: CONGOST DE MONTREBEI EN OBRAS
07-December-2011 00:49
radials i foc!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar