El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

SOROLL A MONTSERRAT NORT

Enviado por jordi rubio 
SOROLL A MONTSERRAT NORT
23-September-2006 12:00
S´hauria de fer algo perquè es limités la velocitats en les carreteres de Montserrat, és increible el soroll i estres que provoquen sobretots les motos i els putus nengs amb els tunings. Avegades escalant a qualsevol via entre diables o nord d´agulles ni et sents amb el company quan passa un racing d´aquests. Els limits de velocitat haurien d´estar sobre els 30 km/h. Es vergonyós que tant parc o reserva natural i que ningú limiti això que tant molesta i no tant sols als escaladors sino a caminaires i sobretot als animalons que viuen alla. Tan critiquem als americans però per exemple a tot Yosemite, ja de fa mogollon d´anys, no pots pasar dels 20km/hora per evitar el soroll i l´atropellament d´animals.
Re: SOROLL A MONTSERRAT NORT
23-September-2006 15:48
Completament d'acord amb el jordi!!! m'agraderia afegir la multitud de gent ke puja am el cremallera de st.Joan al sector gorros, ke no son gent de muntanya i no saven on es troben!! i la lien força!!! fa poc penjat a una reunio al gorro vaig veure un nano amb els pares tirant pedres avall, el vaig avisar ke hi havia camins per sota xo molt cas no mvan fer...(no era el primer) Aquest cap de setmana passat pujant al mirador ermitans, hi havia uns nois insultant a tothom ke veien fins i tot al company... jo no msentia aludit, xo hem feien mlta rabia ja ke trenquen completament l'ambient. Putser s'haurien de posar uns cartells ben clars al monestir, explican el ke es un parc natural i com ens hem de comportar, ja ke s'ajunta un munt de turistes i es com un parc tematic, xo nomes el monestir!!! la resta l'hem de conservar!!
Ja mhe desfogat... jejeje!!!
salut i a tibar-li qan millori el temps...!!!!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar