El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Bienvenido! » Entrar » Crear un nuevo perfil

para los talibanes

Enviado por pureta 
para los talibanes
03-November-2006 19:49
Estoy asta los ..... de leer chorradas de valientes y cobardes, voy a abrir una via por arriba en Montrrebei ( donde? Aragón?, Catalunya?) ya lo vereis. Un monton de bolts inox y reuniones de 4 bolts( 2 con anillas), para los que se bajen les sea mas comodo llegar al infierno.
Tambien tengo en proyecto la Anglada de la Paret de L'Aeri, todo inox de Ø10, que gozada no pasar el gusanillo de si peta un buril en un A1e.
Voy por libre y no creo herir a nadie, os mantendre informados y espero veros a todos en dicahs vias.
Para los que desequipais tambien.

Apadeu y caña.
Re: para los talibanes
13-November-2006 13:13
Que grande, SI SEÑOR. si Anglada i cia hubiesen tenido un taladro hubieran desgraciado muchas vias, asi que caña y a fondo. No dudes en pedir ayuda ya que seguro que no faltaran voluntarios a hacer cosas que son de cajon
Re: para los talibanes
13-November-2006 14:20
Ostres gent

Precisament contraposar la politica BUSH al Talibanisme NO ES CAP SOLUCIÓ, NO CREIEU ??

Que uns facin el brètol no pot comportar que la resta actuem en contrasentit...

El que manca realment és una mica de CORDURA i CAP a l'hora de realitzar accions sobre les vies i el medi...

OBRIU on i COM VULGUEU, això és cosa de cadascú mentre no aixafi res d'altres...

Reequipeu mirant de respectar al màxim la filosofia de les vies. I us puc assegurar que ni tant sols quan estaven nous, els burils de l'Anglada eren un A1e dels de tibar sense ni mirar-s'ho...per a fer la 6a tirada havies de dur uns 30 filferros per embastar les 30 xapes de tuberia de coure ( i ja existien les fixes i les recuperables) de la burilada..igualment alguns dels burins estaven falcats amb escuradents, i hi havia ( i hi ha), pitonisses manufacturades...NO podeu convertir aquesta via en una linia de parabolts, perquè mai ha estat una línia de A1e..i sinó li pregunteu al Bellefon o al Diemberger...

Salut i llibertat
Re: para los talibanes
28-November-2006 14:27
Nois catalunya esta plena d roca esta b ke es reequipin les vies pero s'han d respectar la filosofia dels k l'han obert i si voleu fer aquestes vies perilloses o amb possibilitat d susto prepareu-vos millor doncs la montanya ja esta plena d xapes, jo no soc un super escalador per aixo no em fico en vies per sobre de les meves possibilitats, hi ha roca per tothom no ens carreguem la montanya salud i força per tots
Re: para los talibanes
28-November-2006 19:32
Para los talibanes,para los Mont-Rebianos o para los Montserratinos, y seguimos con la misma cantinela de los reequipamientos, este verano me hizo gracia, comprobar el SUPER reequipe de la Anglada del Cavall, os puedo asegurar, que hace treinta años, sino era mejor, era màs interesante, y por lo menos te tenias que comer la cabeza, de ¿como poner los trastos? para poder subir, y la movida era cosa curiosa, como ha dicho TRANKY, los A1 no eran, para subir,bailando sardanas,y de una manera u otra el ingenio era base importante para salir de muchos sitios,Ya me gustaria a mas de uno verlo colgado de los tacos de madera que habian en el techo de la Gam de Diablos,La PUIGMAL subirla era de Caballos, y la Tim del Aeri por la Santacana no te ¿digo na?,Asi con Cletas. Realmente las cosas no creo Yo que se esten haciendo bien,Y las de antes tan poco estan tan mal hechas, se sabia que era un deporte de riesgo y el juego estaba hay, no en ¿Como subir? sino simplemente en Subir y en ¿Como salir? pero sin rasguños, que en ocasiones nos dabamos unos ñapos de la ostia, sigo insistiendo, respeta y te respetaran, y eso no esta ocurriendo y al final primgamos todos.
Saludos
reequipament? no hos passeu tampoc
03-December-2006 03:11
ep nois

francament no hos agrada mes estar a uns quants metres sobre un pito amb fil ferro i tota la pesca per escalar? jo em sento millor, mes concentrat que quan tens un bolt al teu nivell i escales sense pensar.
no desgracieu aquestes vies amb caracter que nomes es troben a catalunya...
si voleu reequipar pues dos bolts a les reunions, dos mes a cada llarg i s'acabó.
i si no veniu cap aqui a Presles (frança) que de vies amb spits cada metre i mitg en teniu tantes com vulgueu. fins i tot foten preses de rocodrom on no se podia passar en lliure ( cosa també coneguda a montserrat cf David,aparicio,Baró)

salut
Re: reequipament? no hos passeu tampoc
03-December-2006 21:07
esimat flam la veritat és que el que dius té la seva part de raó i és per això que pots obrir vies d´aquest tipus allà on et sorti dels ous i pobre d´aquell que te la matxaqui o modifiqui . ara bé, d´això a no reequipar vies , mantenint el seu caràcter inicial , perquè a tu t´agrada escalar vies amb el material just o deteriorat penso que hi va una quilometrada. El sentit comú penso que és un bon conseller per l´inteligència .
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Pulsa aquí para entrar