El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Castells-Barberà a la Roca Verda (Cadí)
August 30, 2005 03:01PM
Via que recorre la xemeneia de la cara oest de la Roca Verda, molt visible des de la part baixa de la Canal del Cristall. En alguns trams l'escalada és força vertical i atlètica. La ressenya que portàvem li donava un màxim de IV+, però creiem que hi ha un parell de llargs de la via que poden ser V, en especial els llargs segon i el tercer. A cada reunió hi ha un parabolt i algun pitó, i en els llargs es troba algun pitó (pocs). Nosaltres vam utililtzar friends petits i mitjans, i algun de gran també pot anar bé. La roca és la del Cadí, està prou bé però sempre s'ha d'anar en compte. El descens es fa cap a la Canal del Cristall, i per sort no és una baixada de suicides com la baixada de l'Ordiguer.
Re: Castells-Barberà a la Roca Verda (Cadí)
November 02, 2016 12:01PM
Diuen que les parets del Cadí son les Dolomites "Catalanes" i aquesta via en fa honor totalment. Potser per això alguns passatgers de IVº son molt verticals i atlètics... És important dir que que NO es tracta d'una via recomanable per alpinistes i escaladors "quardgradistes".
La vam fer el mes passat un dia que feia més fred que arai malgrat això a mi personalment em va agradar bastant tenint en compte que estem al Cadí. Afegint informació al que ja s'ha dit, vam posar més tricams, ponts de roca i tascons que friends i que no li toca el sol fins ben entrada la tarda a més que a la xemeneia no hi entra mai.

Ferran
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login