El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 19, 2008 12:32PM
Ep!!!!! te bona pinta, a veure si ens hi podem apropar....si fos així vindriem dissabte tarda, i escalada diumenge!
Molt bona proposta! escalades pel Solsonés!
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 19, 2008 01:22PM
bones
jo tbe m'apunto parce, sit fa falta res mu dius, si vols podem fer com l'altre dia a casa teva, tema projector i q la gent port usb's amb fotos i tal. ja diras si vols

salut malparits
Re: Trobada d'escaladors a Canalda
November 27, 2008 06:15PM
Sembla que es complirant els pitjors promòstics........ però anem a pams.

A dia d'avui la paret esta practicament seca, només estan actives les grans xorreres de la paret: la central i les de l'arcada. Així doncs, la totalitat de les vies es poden anar a fer excepte la Tangram i la Funció Delta. La Rodamons psha psha, hi ha un passamà en el tram on creua la xorrera central però més que xubasquero us haurem de posar els grampons. Hi ha algunes altres vies que poden estar humides: Raspinell, Atlanta i Joc Brut.

La previsió no pinta gents bé, dissabte dolent i diumenge més bo (com a tot el país), en qualsevol cas porteu abric que fa fred de veritat. Espero que no us asusti.

Pel demés, tot va perfecte. Farem passe de diapos (si en voleu portar millor que millor) i passe de pel.lícules i fotos digitals gracies al Pelut, al Darder i al Maeso que s'ho han currat un munt. Ah! Penseu a portar un boli per marcar el bingo que també en farem un (la linia i el bingo gràcies a Tandem Esports-Solsona) i un regal sorpresa jeje!!!

Apa!! Fins dissabte a les 10 del matí que farem la foto oficial.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login