El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Canalda

Posted by Ricard Darder 
Gerber i Pau
Re: Canalda
January 20, 2004 03:47PM
eps, merci per contestar.Ens interesaria molt coneixer la zona de per aki perke estem molt perduts i tenim ganes d'escalar.Et donem els numdetel. per si vols kedar algundia,si notens saldo enviens un email amb el teu numk de tel. i ja et trucarem.
Pau:696 10 13 61.
Hi moltes ganes de fer algo.agur
Lluis Parcerisa
Re: Canalda
January 20, 2004 03:48PM
Bones Gerber. Si, Sóc de Solsona, però suposo que tu els caps de setmana te'n vas i jo arribo de BCN, però si vols quedar per mi cap problema o si vols alguna informació de qualsevol via té la puc donar. Ja em diràs quelcom.
Gerber i Pau
Re: Canalda
January 20, 2004 03:48PM
Ei merci per contestar, en principi els caps de setmana no hi som però si em dons el tel o meil, i un finde ens quedem et diem algo
Pau: 696 10 13 61
Re: Canalda
January 20, 2004 03:49PM
Bon dia solsonencs,

Jo no soc de Solsona però soc un asiduü visitant de Sant Llorenç de Morunys, no cada cap de setmana però si molt sovint.
Jo no puc dir que hagi fet cap via a Canalda, però si que un cop em vaig quedar mirant unes quantes desde la bauma que hi ha al costat de la casa la Rita, i vaig pensar que algún dia que estigui més preparat això s'ha de pujar.
Tinc una pregunta per vosaltres: Pel cami que va de Sant Llorenç al Santuari de Lord hi ha unes quantes vies d'esportiva, i té pinta de ser escola. Teniu alguna informació d'aquestes vies?
salutacions,

David
Lluis Parcerisa
Re: Canalda
January 20, 2004 03:49PM
Bon dia David.
Solsonencs no, solsonins si.
Les vies que comentes són d'esportiva, hi ha tres petits sectors: el primer just després del túnel (direcció al Santuari) on els graus varien entre el 6b i el IV, d'esquerra a dreta. El segon, hi ha dues vies de 6b o 6c i estant quan el camí passa just per sota d'una roca vermella amb una pintada de color blanc, doncs la següent que ve amb lloc per deixar el cotxe. I la tercera queda encara més endevant i davant del camí, és molt característic, el grau varia entre el 6c i el IV. Aquí algunes vies tenen preses sicades, ja ho veuràs i més a l'esquerra hi ha dos frikis més, un per encadenar (que jo sàpiga) i un altre d'Ae amb reunió d'un sol punt. En la primera zona tb hi ha dues vies que queden un pèl més amunt a la dreta.
Més informació, de tota la comarca, al Bar la Roella de Solsona. Una bona via per iniciar-te i que esta prop del Santuari és la Mirades Indiscretes. I un altre lloc prop de St. Llorenys que tb hi ha frikis és a La Coma i a La Creu del Codó.
Apa! Salut.
David
Re: Canalda
January 20, 2004 03:49PM
Lluís,

Moltes gràcies per la teva informació, i perdona pel gentilici, sempre he pensat que deuria ser "solsonenc" en lloc de solsoni, em sona raro.
Doncs caldrà anar practicant aquestes vies per anar agafant pràctica, a més, és que em queden a 2 minuts de casa.
Una altra pregunta Lluís, les vies que comentes de la Coma i la Pedra, també puc trobar les ressenyes i piades d'aquestes vies al bar La Roella? Sinó em podries dir on queden situades i les seves característiques?
Moltissimes gràcies per la teva ajuda. I a veure si algun dia ens veiem per algun peu de via de la zona.
Salutacions
David
Lluis Parcerisa
Re: Canalda
January 20, 2004 03:50PM
Autor: Lluís Parcerisa (---.es.jazztelbone.net)
Fecha: 03-11-03 05:27

En general, tot el que hi ha a la comarca estar publicat a la Roella, que jo sàpiga. Del tema dels frikis, no hi són tots: del Santuari en falten, de la Creu del Codó tb. Com que a m'hi no m'agrada el friki doncs no m'he preocupat de posar-los al llibre, de fet, no hauria de ser jo qui els ressenyes sinó els qui els han obert, però això ja és un altre tema.
Si algun dia vols quedar escriu-me un mail:
luisparcerisa@yahoo.com
I et podré enssenyar algun altre raconet.
Salut.
Re: Canalda
August 31, 2005 07:24PM
NECESSITO INFORMACIÓ :

PARET D'ODÈN DE LA VIA QUE PASSA PEL SOSTRE ON HI HA UN GRONXADOR.

i en general vies desconegudes del Solsonès.
jhonny
Re: Canalda
November 11, 2005 08:39PM
Per que no va gent a Canalda?
Bé, el lloc és molt tranquil i preciós, la paret impressiona... però jo només puc opinar per mi mateix, vaig fer la somni pirata, sort que anava sobrat, i no tornaré mai més... només és la meva opinió, és clar.
Re: Canalda
November 17, 2005 10:06AM
Jo he fet 3 o 4 vies a Canalda, i fins i tot a Vall Ferrera, la zona abans d'arribar a Canalda, preciosa però difícil i exposada en conjunt. Canalda en sí és increïble, i segurament per aquesta raó els pocs que ens agrada no volem dir-ho massa, doncs la solitud, és una de tantes virtuts que fa d'aquest un lloc especial. Després, es clar, hi ajuda el fet de que les assegurançes no es toquen, la roca no és excepcional i vigila quin dia hi vas que fa un fred que pela. Assegurar-se també és veritat, és difícil amb aquesta pedra. Res, millor que segueixi sent així.

Si vols un comentari pel llibre: NO EL PUBLIQUIS, MILLOR QUE CANALDA SEGUEIXI SENT EL QUE ÉS ARA!! Em sap greu, però així ho sento.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login