El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Resenya via Dents del Lleo

Posted by Ferran Cerdanya 
Resenya via Dents del Lleo
November 18, 2009 09:34PM
Hola:

Algú te una resenya de les vies Cobra i Dents del Lleo???

Merci
Re: Resenya via Dents del Lleo
November 19, 2009 01:35AM
Hola.Si no recordo malament, vaig fer la Dents de Lleó fa temps i el llarg del diedre era molt guapo. Sortir per dalt recordo que era una mica bastantt matojero i la sud dell pedra caminant després està a tomarpelcul. La ressenya està al llibre del pedra del Dalmau, i tot i que la foto i el traçat que hi ha a sobre no quadren ni patràs, és fàcil trobar la via.

Salut!!!!!!!!!!!!!
Re: Resenya via Dents del Lleo
November 19, 2009 09:25PM
Hola:

Merci per la info!!! Si que es bona la via, tot i que nomes els dos llargs de dalt ... el segon 6b o +.....
Posats a demanar, algú sap res de les dues vies de l'esquerra, que semblen bastant noves i tenen bona pinta???

Salut!!!
Re: Resenya via Dents del Lleo
November 20, 2009 07:38PM
Aqui tens la ressenya original, la cosa no pot haver cambiat masa. En tot cas més peces, que nolsaltres en vem deixar poques.
Com a curiositat: l'unic parabolt que hi havia al final de la llastra del llarg del diedre el vem posar de baixada, com de broma perque si has arribat fins alla sense expansions aquella sobra ja que el tram fins la R es facil en comparacio. Que teniem l'humor pel retorçat.
La baixada en dos o tres rapel per la via es no problem.
[attachment 693 LasDentsdelLleo.jpg]


Re: Resenya via Dents del Lleo
November 22, 2009 06:34PM
Hola:

Merci per la resenya!!!! Ja he anat a fer la via i es molt molt bona, els dos ultims llargs. A l'ultim si que hi ha molts parabolts, la veritat, parò ja van be, saps quin grau li donen en lliure?? I no tindràs alguna info de les vies noves de la dreta???

Moltes gràcies, Ferran
Re: Resenya via Dents del Lleo
July 02, 2010 04:08PM
Avui hem repetit amb l'Ernest aquesta via, encara diria més, aquesta molt molt bona via.

Reunions amb parabolts amb anella, tirades amb algun parabolt i algun clau. Els dos primers llargs fàcils i una mica herbosos però no massa. El L3 brutal brutal brutal (eh dit que és brutal!!!!! doncs això!!!!), el parabolt que hi ha dóna moral per anar a fondo (i arribar-hi) i els friends i tascons entren a caldo, 6b. L4 també moooooolt bo i amb més parabolts, 6b amb tres passos d'A0 apurables en lliure i pròxim al setè grau.

Hem baixat amb dos rapels de pràcticament 60m (sobrava una parell de metres com a molt) i el material dependrà del nivell de la cordada, en principi tascons i friends (des d'aliens fins C4), com més justets de grau anar repetint friends a partir del C50 i cap amunt.

Per cert, encara que sembli imposible, ombra en els diedres fins les 13h. Recomanable i per disfrutar-la millor tenir el nivell.

Salut.
Re: Resenya via Dents del Lleo
July 02, 2010 08:33PM
Ostia tu,dimecres vem estar-hi...realment molt bona!!! (3r llarg), el 4t només ratlla el 7è...buf, empotrament raro moooolt dur!
No sabràs res de la via que entra per l'esquerra? pinta realment bé!!!

Salut!
Re: Resenya via Dents del Lleo
July 03, 2010 10:11AM
Per si un cas us passa pel cap soritr amunt de la via per anar a la cara sud, amb el Campru ho vam fer fa uns anys i vaia matorral vertical! Però el passeig que hi ha després és molt bonic, tot i que la cara sud encara et queda atomarpelcul
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login