El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
December 27, 2006 07:47PM
noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
Serra de Carreu: Bon accès, roca guapa i tranquil·litat assegurada. Recomanables per l'hivern i factibles les dues el mateix dia...per aprofitar.

Annexo topo enviada pel miguelón. Em sabrà perdonar: he pujat el grau de dos llargs de l'Aromes. De l'altra no sé, no l'he feta, el miquel apreta el grau.
Roca sputnik

salut i sort. ganxets


Re: noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
January 03, 2007 06:29PM
Més a la dreta del serrat, a la Paret de la Cantarela, també n´hi ha una via nova, la Reserva Navajo 110m V+ - A2, alliberada en part pel Miquel amb 6c i algun tram d´artifo.Semiequipada amb parabolts, una heretgia ja que es una paret on totes les vies estan obertes sense expansió, pel Miquel Blanco, el jefe de la zona. Pero ja m´ha perdonat la insurrecció. Sol i bona roca, resenyes a bar de Coll de Nargó.
Re: noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
January 18, 2007 07:59PM
Avui hem repetit amb el Miquel les dues vies, felicitar al Miquel i a l'Albert
per a aquestes dues vies, que es poden fer en el dia sense cap problema.
Hem forçat el tercer llarg de l'Aromes i es possible que sigui 7a+, en canvi penso que el 6c seria com a molt 6b.
El primer llarg de la Ni Contigo tambe a sigut alliberat un 6c+....potser, be tot aixo tampoc es important lo guapo son les vies sigui el grau que sigui.Salut i a tivar.
Re: noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
January 19, 2007 11:51AM
Forçant i decotant...amb aquesta penya ja no es poden fer ni ressenyes tranquil!!!
Re: noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
January 19, 2007 02:11PM
Com es fa l'aproximacio ?, l'Albert diu que es facil pero no la resenya
Gracies
Josep Coll
Re: noves vies a Carreu (Pallars Jussà)
January 19, 2007 06:31PM
Ei sóc el Miquel. L'aproximació és senzilla. Vas fins al bonic (i petit) poble de Bóixols. Per la carretera de Coll de Nargó a Isona. Un cop a Bóixols prens una evident pista que surt de la font. Passes a prop de les granges de Cal Mascarell,... i arribes fins a una cridanera casa groga (Cal Vela). A sobre d'aquesta hi ha una bonica agulla amb vies. Passes de llarg la casa i de seguida arribes a la vertical de la paret amb les vies en qüestió. Hi ha un bon lloc per aparcar. L'aproximació, tot i que hi ha algunes fites, la fas per on millor et sembli, sempre en direcció a la paret i en continua pujada. El peu de les vies, amb la ressenya a la mà, és fàcil de trobar. Apa salut i a disfrutar!
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login