El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

info per dolomites

Posted by merlet 
info per dolomites
July 30, 2009 11:31AM
Hola a tots!!!!!! Busco informació orientació per anar a dolomites. Encara no tinc gaire clar el plan a seguir,jejejeje. M'agradaria escalar una miqueta de deportiva, fer alguna super ferrata que diuen que valen la pena i fer alguna caminata d'un a tres dies. Busco una vall maca, algun camping per fer-lo campament base i si pot ser i no demano gaire una vall que no tinguin telesillas. jejejee.Si alguna persona pot donar-me idees? Apa!!!!!
Re: info per dolomites
July 31, 2009 08:54AM
Hola Bow,

Zona de Lavaredo, zona de Brenta,...de fet hi ha moltes valls, properes a les zones més conegudes...

Si no tens un objectiu concret teclejant "arrampicatta" et surten pàgines amb llistats de zones i ressenyes. Generalment si entres pel llac de GARDA (BCN-MARSELLA-MONACO-GÈNOVA -no passis per dins o et xupes la LIGURIA que és un`palàs de corbes, ves per Alexandria- Dir MILAN, i la autopista cap a VERONA, d'on surt la que va al llac de GARDA, i ARCO), si et passes per ARCO hi ha botigues amb moltes guies detallades de sectors i zones de escalada.

A ARCO i fot una calor que petes ara, passa'l de llarg i apart del vall de SARCA, més endavant ja hi ha zonetes molt guapes de esportiva. Igualment les zones baixes dl VENETO ara són molt caluroses ( lumignano, Cóvolo, etc...), millor quedar-te per les zones d'alta-mitja muntanya.

Vagi bé...
Re: info per dolomites
August 02, 2009 12:00PM
Moltes gràcies, tranki!!! Estudiaré la info k mas donat i al setembre cap allà de vacancetes!!!!! Igualment ja et diré alguna cosa. AH!!!! molt bó el detall de la ctra,jejejeje has estat fí.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login