El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Cintes manllevades

Posted by TRanki 
Cintes manllevades
January 11, 2007 02:37PM
Passo nota de una petició que han et a en KTX des del seu Blog..a veure si algú en sap res..


A finals de Novembre (un dijous) per culpa d'un ACCIDENT d'un company bomber es va deixar totes les cintes posades a la via (Lauri o Leviatan) de la Gravera.Es va tenir que deixar per anar a l'hospital i el company va passar el dia després a la tarda i ja no hi eren. Si algun bon samarità en sap alguna cosa o es vol fer còrrer la veu, s'agrairia.Les cintes són d'un bomber de Barna que estiueja a Vilada.Si teniu alguna informació podeu trucar al telefon 650735354 AbelGràcies. PD: A la comunitat escaladora en agradaria que ens tornessin els material deixat, i més, si la causa ha estat un accident.(la persona ja esta bé fent reabilitacio per tornar a tibar)Vinga bona escalada!!!


Ja és prou putada que tinguis un accident perquè a sobre et fotin el material!

A veure si li torneu, seria un detall, sempre ens podem equivocar i corregir és de savis, que quatre express no són cap fortuna!
mig
Re: Cintes manllevades
January 11, 2007 02:55PM
Hola, si no fos "bomber" i les tingues tambe les tornaria, que per ser "bomber" s'ha d'anar més ràpit? o mola això de dir que es "bomber"

Apa bones escalades a tots i a ningú en particular.
K.
Re: Cintes manllevades
January 11, 2007 03:58PM
Jué! a tot li treiem punta, som la pera :) :) :)
K.
[skalada.WORDPRESS.com]
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login