El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Rally Arc'teryx 12h d'Escalada Terradets (8 maig 2010)
April 29, 2010 06:59PM
No us espanteu pel nom d'aquesta proposta, ja que es més una trobada d'escaladors que una competició "estricta". De fet es una manera diferent d'encarar un dia d'escalada. Cada un fa el seu propi "Rally" sense que per la majoria, tingui massa importància la possició final en que es pugui quedar.

Ja fa bastants anys que van possar en marxa la idea d'un Rally 12h d'Escalada els amics del Peñón de Ifach. La veritat es que han aconseguit amb aquesta idea, generar un bon interès cada any, amb un caràcter festiu i on cada un es planteja els objectius del dia en funció dels seu nivell i de les ganes que tingui d'escalar.

Fa uns dies vam estar al Rally de Riglos, que son els altres que tambè es van animar a organizar-ho i la veritat es que l'ambient va ser molt bó. Va haver alguna cordada "canyera" que fins i tot va fer ¡¡¡6 vies a la Visera!!!, o sigui uns 1.600 mts d'escalada per sobre del 6b. Però tambè va haver una cordada que nomès va fer una via (la normal del Puro) i ¡¡¡tant contents!!!.

Si t'agafes a una cinta o no en un pas que et costa més del compte, no importa. La majoria de gent va a testar les seves propies possibilitats (mirar de fer una vía a cada Mallo, fer una via més que l'any anterior, etc...). Desprès, final de festa amb un bon sopar, repartiment de premis i sorteig de material.

La idea a Terradets es la mateixa. A més, pels 30€ de la inscripció per persona (60€ la cordada), us portareu una samarreta del patrocinador principal (Arc'teryx), una guia d'escalades de la zona per cordada, avituallaments durant tot el dia (Aquarius, sucs, fruites, bocates...), una bossa amb "productes de la terra" (formatget, embotit, mel...) i un bon sopar de cloenda a l'Hotel-Restaurant Segle XX de Tremp, on farem la entrega de premis (hi hauràn força premis) a més de sorteig de material si no arriva per tothom, que farem tot el possible per què arrivi.

Inscripcions i info: www.gels.org i al mail: rally-terradets@gels.org
Re: Rally Arc'teryx 12h d'Escalada Terradets (8 maig 2010)
April 30, 2010 12:09AM
Interessant iniciativa, suposso que mai m'havia plantejat invertir un dia d'escalada desde aqust prisma, de totes formes qualsevol festa que contingui bona gent, bona roca i bona birra s'ho val, miraré de canviar-me el compromís amb la familia (activitat amb nens) i per poc que pugui participo segur. cal confirmar amb molt de temps? Com s'organitzarà pq no coincideixin gaires cordades en les mateixes vies? regina i peladet conten?
Re: Rally Arc'teryx 12h d'Escalada Terradets (8 maig 2010)
April 30, 2010 08:37AM
Bones, les inscripcions es tancaran el dimecres 5 de maig a les 20:00 del vespre. A la web de gels (www.gels.org ) trobaràs la info per inscriure's.
Abans del rally hi ha un sorteig on cada cordada decideix per quina via comença (també es pot decidir ser la 2a cordada a entrar a una via). Un cop s'ha fet la primera via la gent decideix en funció de l'ocupació de les vies. Només es pot adalantar una cordada si la cordada qeu va davant dóna permís. Vaig estar al rally de Riglos i no hi havia problemes per trobar-se gent a les vies.
Totes les vies que s'ha sel·leccionat pel rally estan a la paret de les Bagasses. N'hi ha a la vora de trenta, o sigui que n'hi ha per triar i remanar.
Re: Rally Arc'teryx 12h d'Escalada Terradets (8 maig 2010)
April 30, 2010 10:36AM
Per cert, en aquest enllaç trobaràs el llistat de les vies que entren al rally amb la seva puntuació:
[www.gels.org]

I si necessites més info pots enviar un correu a l'adreça:
rally-terradets@gels.org
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login