El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Sant Jordi. Signatura d'Emma Roca i més autors.

Sant Jordi. Signatura d'Emma Roca i més autors.
April 22, 2013 01:48PM
Llibres, signatures d’autors. Emporta-te el teu llibre signat.
Surt al carrer aquest dia a comprar la rosa i el llibre com un acte reivindicatiu de cultura, els llibreters us necessitem per poder ser.

Aquest any la Llibreria Horitzons de Barcelona ha apostat fort per aquesta Diada. Signatura de llibres de l’Emma Roca, Albert Bosch, Victor Riverola, Bernat Gasull, Rosa López, M C Hito, Pablo Strubell i Itziar Marotegui i Héctor Oliva Camps.

Tindrem tres parades a llocs diferents de la ciutat, la primera al carrer València 149 davant la nostra on trobareu les últimes novetats i els més venuts en literatura general, infantil i juvenil a més de novetats en muntanya, viatges i natura i el nostre fons de llibres, guies, mapes, material de muntanya, com novetat CDs de muntanya, electrònica i accessoris.

A més tenim dues parades més compartides:

La segona al Portal de l’Àngel cantonada carrer Duran i Bas amb els nostres amics i col·laboradors del Centre Excursionista Pirenaic on trobareu tota la temàtica de muntanya, natura i viatges i un tast de literatura general i la tercera al Passeig de Gràcia a l’alçada del numero 90 al costat de la Pedrera, gestionada per el nostre amic, escriptor i muntanyenc Pako Crestas i per nosaltres. En aquesta parada trobareu principalment literatura general, per suposat les novetats, turisme i un tast de llibres de muntanya i natura.

Informació sobre els llibres i horaris signatures.
[www.llibreriahoritzons.com]

Fes la teva compra de llibres per Sant Jordi en les diverses parades que tindren a la ciutat i participa en el sorteig de 50 € per compres.
[attachment 1182 nonstop.jpg]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login