El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Xerrada en motiu del Final de Temporada del Meteosants de Sants3Radio.

Xerrada en motiu del Final de Temporada del Meteosants de Sants3Radio.
June 12, 2013 02:59AM
[attachment 1194 muntanya-2-Pol.JPG]

Audiovisual i xerrada d’en Pol Martinez geògraf i locutor de Sants3Radio.
Dimarts 25 de juny a les 20 h.
Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com

Com un excursionista i pirineísta explica les seves observacions i impressions a l’audiència d’una Radio Aficionada?
En Pol Martinez és geògraf i locutor de Sants3Radio des del setembre, quan va començar la 3a Temporada del programa de divulgació meteorològica i geogràfica Meteosants (s’emet cada dimecres a les 8 del vespre), presentat per Sergi Loras, estudiant de Geografia. A més és un gran aficionat als esports de muntanya i un enamorat dels Pirineus i del relleu muntanyós català al llarg de les seves estacions. Soci del Centre Excursionista del Penedès, cada cap de setmana prepara la motxilla, escull un mapa i realitza una sortida de mig dia o de tota una jornada a diferents racons de gran interès paisatgístic i excursionista. A l’hivern també realitza ascensions hivernals als principals cims del Pirineu català, andorrà i aragonès.

Durant aquest any, el Meteosants ha inclòs una secció de cròniques excursionistes on s’emeten les sortides que fa en Pol, i on es dona un paper protagonista el valor natural de la zona per on recorre l’excursió o l’espai natural presentat i els fenòmens meteorològics d’aquella jornada. La següent xerrada té la voluntat de celebrar la primera Temporada d’aquest petit espai dedicat als atractius excursionistes i paisatgístics que ofereix el territori català o el Pirineu en general; serà una breu projecció de fotografies de vàries sortides narrades al Meteosants acompanyades per les explicacions d’en Pol, les experiències viscudes en aquests indrets i les impressions personals que ha experimentat en l’etapa de locutor que ha començat.

[www.llibreriahoritzons.com]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login