El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Xerrada en motiu del Final de Temporada del Meteosants de Sants3Radio.
June 12, 2013 02:59AM
[attachment 1194 muntanya-2-Pol.JPG]

Audiovisual i xerrada d’en Pol Martinez geògraf i locutor de Sants3Radio.
Dimarts 25 de juny a les 20 h.
Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com

Com un excursionista i pirineísta explica les seves observacions i impressions a l’audiència d’una Radio Aficionada?
En Pol Martinez és geògraf i locutor de Sants3Radio des del setembre, quan va començar la 3a Temporada del programa de divulgació meteorològica i geogràfica Meteosants (s’emet cada dimecres a les 8 del vespre), presentat per Sergi Loras, estudiant de Geografia. A més és un gran aficionat als esports de muntanya i un enamorat dels Pirineus i del relleu muntanyós català al llarg de les seves estacions. Soci del Centre Excursionista del Penedès, cada cap de setmana prepara la motxilla, escull un mapa i realitza una sortida de mig dia o de tota una jornada a diferents racons de gran interès paisatgístic i excursionista. A l’hivern també realitza ascensions hivernals als principals cims del Pirineu català, andorrà i aragonès.

Durant aquest any, el Meteosants ha inclòs una secció de cròniques excursionistes on s’emeten les sortides que fa en Pol, i on es dona un paper protagonista el valor natural de la zona per on recorre l’excursió o l’espai natural presentat i els fenòmens meteorològics d’aquella jornada. La següent xerrada té la voluntat de celebrar la primera Temporada d’aquest petit espai dedicat als atractius excursionistes i paisatgístics que ofereix el territori català o el Pirineu en general; serà una breu projecció de fotografies de vàries sortides narrades al Meteosants acompanyades per les explicacions d’en Pol, les experiències viscudes en aquests indrets i les impressions personals que ha experimentat en l’etapa de locutor que ha començat.

[www.llibreriahoritzons.com]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login