El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

KI, KI, SO, SOOO!. Les nou portes del Zangskar

KI, KI, SO, SOOO!. Les nou portes del Zangskar
October 14, 2013 01:16PM
[attachment 1210 ki-ki-soo-2.JPG]

Presentació del llibre de viatges i audiovisual del trekking per l'Himalaia.
Dimecres 16 d’octubre a les 20 h.
Confirmació d’assistència a info@llibreriahoritzons.com

Amb la participació de l’autor, Enric Soler i Raspall, al mateix temps editor de Tushita Edicions, una nova editorial dedicada a la literatura de viatges i de muntanya.

La presentació inclourà un audiovisual del recorregut a través del Zangskar (Himàlaia indi). En finalitzar es podrà adquirir el llibre Ki,Ki, Sooo! Les nou portes del Zangskar, al preu de 19,60 €, que, si voleu, podrà ser signat per l’autor.

Després de la bona acceptació de Sota el cel de Tushita (Brau Edicions, 2001), on l’autor ens explicava el seu viatge al Ladakh, el petit Tibet de l’Índia, ara l’Enric Soler ens tornarà a conduir a l’Himàlaia, en concret al mític regne del Zangskar. Allà, ens submergirem fàcilment en un viatge on el temps s’alenteix i on l’autor, amb la seva habitual prosa poètica, ens aproparà al buddhisme tibetà de l’escola dels Antics (o Nyingma). Igual que va fer amb Sota el cel de Tushita, també en aquest cas l’Enric Soler pretén introduir els lectors en el viatge, al temps que indaga en el fons de sí mateix, i procura deixar clars els conceptes bàsics del buddhisme Vajraiana, essència filosofal dels habitants del Ladakh i del Zansgkar. Amb ells, iniciarem una caminada de gairebé un mes de durada. Una sorprenent travessada a peu, que creua la carena més alta del planeta, de nord a sud, al temps que ens convida a endinsar-nos en el nostre propi interior, a través de les seves cites poètiques i pensaments introspectius. Un viatge amè, però exigent. Un llibre planer però profund.

«Efectivament, el Zangskar és un lloc llunyà, sobretot per a tots aquells que no hi viuen!»
(Proverbi zangskarès)

Més informació a:

[www.llibreriahoritzons.com]


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login