El foro de la montaña. Alpinismo, escalada, esquí de travesía, fotografía, lesiones, libros, meteorología, opinión, técnica, reseñas...
Welcome! » Log In » Create A New Profile

Llibres per Sant Jordi

Posted by ferran 
Llibres per Sant Jordi
April 23, 2013 09:52AM
Quins llibres de muntanya recomanaríeu? A part dels clàssics de Bonatti "Les meves muntanyes", de Messner "Séptimo Grado, Grandes Paredes..." per la meva part us recomano un llibre que m'he llegit 3 o 4 vegades:
Parlo de "Este Juego de Fantasmas" de Joe Simpson. Un llibre ple de petites històries que expliquen des de la seva infància, els seus inicis amb els piolos "excalibur" i sense dragoneres, la seva etapa com a escombraire Alpí i les grans muntanyes. Un autèntic alpinista "gat" amb 7 vides o més. Un llibre on es transmet una passió molt gran i on s'intenten analitzar els perills i els riscos de la muntanya i els per què.


Re: Llibres per Sant Jordi
April 23, 2013 10:00AM
I un altre de molt fàcil lectura i també ple de petites històries per passar una bona estona de lectura és el de "Què bonica és la muntanya" d'en Ricard Fernández i Molinet, incomprensiblement oblidat. Del tot recomanable!

Re: Llibres per Sant Jordi
April 24, 2013 09:24PM
Pues como a mi me van mas los manuales, yo recomendaría "Seguridad y Riesgo vol.II", de Pit Schubert. Aparte de aprender de los errores de otros, te puedes reír de vez en cuando.
Pero tengo en la lista de futuros el de Joe.
Re: Llibres per Sant Jordi
April 25, 2013 02:23PM
I el "Seguridad y riesgo 3"?
Re: Llibres per Sant Jordi
April 25, 2013 06:47PM
Ese no lo tengo, tendrá que esperar. Pero si Herr Schubert sigue en su linea, también debe de estar muy bien.

Saludos
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login